Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:47 11 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţie de avere - Ionuţ Bogdan Gheorghiu Economistul din cadrul CN APMC, cu un teren şi un apartament (documente)

ro

24 Jul, 2017 00:00 692 Marime text
Ionuţ Bogdan Gheorghiu, economist în cadrul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC), deţine, aşa cum reiese din declaraţia de avere completată în mai 2017, un teren agricol, în Amzacea, dobândit în 2015, prin contract de vânzare-cumpărare, cu suprafaţa de 4,75 ha, şi un apartament cu suprafaţa de 54,98 mp.
 
Din apartament, o cotă-parte de 25% a moştenit-o în 2003, iar restul de 75% a fost dobândit prin contract de vânzare-cumpărare, în acelaşi an. Precizăm că aceleaşi bunuri imobile au fost menţionate şi în declaraţia de avere completată în 2016.
 
Potrivit declaraţiilor de avere aferente anilor fiscali 2015 şi 2016, acesta nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică sau obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. Nu are nici conturi şi depozite bancare, fonduri de investiţii sau forme echivalente de economisire şi investire, inclusiv carduri de credit, ale căror sume totale să depăşească 5.000 de euro.
 
În ultimii doi ani nu a obţinut servicii, cadouri sau avantaje primite gratuit sau subvenţionate faţă de valoarea de piaţă din partea unor persoane, organizaţii, societăţi comerciale, regii autonome, companii/societăţi naţionale sau instituţii publice româneşti sau străine, inclusiv burse, credite, garanţii, decontări de cheltuieli, altele decât cele ale angajatorului, a căror valoare individuală să depăşească 500 de euro.
 
În 2016 Ionuţ Gheorghiu a încasat venituri în valoare de 54.048 (unitate monetară neprecizată), în calitate de economist, de la CN APM SA Constanţa, în timp ce în 2015 câştigase 72.590 (monedă nespecificată), ca economist, de la aceeaşi companie.
 
Conform declaraţiei de avere completate în 2016, acesta a contractat în 2008 un credit în valoare de 6.825 de euro, cu termen scadent în 2018. Din declaraţia de avere aferentă anului fiscal 2016, aflăm că acesta a dat în arendă un teren, de pe urma căruia a încasat 2.209,50 (unitate monetară neprecizată). În declaraţia de interese aferentă anului fiscal 2015 nu sunt menţiuni.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale lui Ionuţ Bogdan Gheorghiu, economist în cadrul CN APM SA Constanţa.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii