Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:51 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație de avere Dorel Voinea, agent ecolog la ARBDD Tulcea, deține un teren, o casă și o mașină (DOCUMENTE)

ro

09 Apr, 2022 00:00 1560 Marime text

 
• Dorel Voinea este agent ecolog la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării.
• În declaraţia de avere depusă în 2021, Dorel Voinea a înscris un teren, o casă și un autoturism.
• Dorel Voinea nu a declarat interese
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Dorel Voinea, agent ecolog la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea, persoană domiciliată în localitatea Mihai Viteazu.
 
În ultima declarație de avere, prezentă pe site-ul instituției și înregistrată pe 27 mai 2021, Dorel Voinea a menționat că deține împreună cu familia un teren forestier, o casă de locuit (la Mihai Viteazu) și o mașină. Terenul e în suprafață de 4,7 hectare, a fost dobândit în anul 1990, prin moștenire, titular fiind Dorel Voinea. Acesta are aceeași calitate și la casă, care e în suprafață de 90 de metri pătrați, iar angajatul ARBDD a obținut-o tot în 1990, prin moștenire. 
 
Autoturismul este marca Renault Symbol (an de fabricație 2010) și a fost achiziționat prin cumpărare.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Dorel Voinea a înscris veniturile sale din salarii, de la ARBDD, în sumă de 37.964 lei.
 
Dorel Voinea nu a declarat interese.
 
În precedentele două declarații de avere, veniturile anuale declarate au fost: declarația din 25 mai 2020 - 31.912 lei (Dorel Voinea, de la ARBDD), 9.700 lei (venituri din lucrări agricole - Rodica Voinea); declarația din 3 iunie 2019 - 20.051 lei (Dorel Voinea, de la ARBDD), 1.000 lei (venituri din lucrări agricole - Rodica Voinea).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Dorel Voinea.
 
Citește și:
 
Declarație de avere
Angelin Țopea, inspector ecolog la ARBDD Tulcea, patru terenuri, un apartament și două mașini. Câștiguri și din jocuri de noroc (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii