Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:52 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţie de avere - Alexandru-Valentin Toc-Paraschivescu, şef Serviciul Informatizare din cadrul ONJN (Documente)

ro

10 Dec, 2018 00:00 2591 Marime text
Alexandru-Valentin Toc-Paraschivescu este şef serviciu la Serviciul Informatizare din cadrul Direcţiei Generale Informatizare şi monitorizare jocuri de noroc, subordonată Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc. Şi-a depus declaraţia de avere la data de 11 iunie 2018, unde a punctat bunurile mobile şi imobile pe care le are în posesie.
Conform documentului depus la ONJN, nu are niciun teren şi nicio proprietate imobilă în posesie. Alături de soţie, nu are niciun autoturism în proprietate. Mai mult, nu au niciun cont deschis la nicio unitate bancară şi nici măcar un credit la vreo unitate financiară bancară sau non-bancară.
Ca venituri, şeful de serviciu a încasat un salariu de 41.243 de lei, în cursul anului fiscal anterior. Soţia a câştigat de la Ministerul Finanţelor Publice un salariu de 26.884 de lei.
Conform declaraţiei de interese, nu este asociat în nicio societate comercială.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale lui Alexandru-Valentin Toc-Paraschivescu.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii