Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Daniela Șerban, șef serviciu la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța - avere și interese (DOCUMENT)

ro

26 May, 2023 00:00 1461 Marime text
  • Daniela Gina Adela Șerban este șef serviciu la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța
  • Are în posesie o casă și un apartament în județul Constanța
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Danielei Gina Adela Șerban, șef serviciu la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța.
 
Conform ultimei declarații de avere, depusă în data de 6 mai 2022, Daniela Șerban deține o casă de locuit la Valu lui Traian, de 77 mp, cumpărată în anul 2013, alături de Traian Șerban. Traian Șerban mai deține un apartament, în Constanța, de 37 mp, moștenit în anul 2009.
 
Cei doi au în posesie și două autoturisme, un Volkswagen fabricat în 2011 și un Toyota fabricat în 2022, ambele cumpărate prin contracte de vânzare-cumpărare.
 
Ca datorii, Daniela Șerban menționează un credit deschis la Banca Transilvania, în valoare totală de 100.000 lei, contractat în anul 2022 și scadent în anul 2027.
 
Ca venituri, Daniela Șerban a încasat suma de 62.973 lei de la APM Constanța, în calitate de șef serviciu. Traian Șerban a menționat pensia militară de 77.460 lei de la MAI.
 
Potrivit declarației de interese, depusă concomitent cu cea de avere, Daniela Șerban este membru în cadrul sindicatului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Danielei Gina Adela Șerban.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:

Dana Eugenia Niculescu, consilier la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii