Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:07 24 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu ce avere debutează în CJ Constanţa Liberalul Stelian Gima, cu avere modestă şi două credite bancare (document)

ro

02 Sep, 2016 00:00 1663 Marime text

 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

Scrutinul din 5 iunie a adus modificări în structura Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), unii dintre aleşi fiind la prima experienţă de acest gen. A trecut ceva timp de la constituirea CJC (22 iunie anul curent), iar la această dată pe site-ul instituţiei sunt postate, în sfârşit, toate declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese ale consilierilor judeţeni.
 
Printre noii aleşi ai CJC se numără şi consilierul judeţean PNL Stelian Gima. În fapt, acesta nu este un novice în ceea ce priveşte administraţia publică locală, întrucât în legislatura anterioară a activat în calitate de consilier local în cadrul Consiliului Local Municipal Constanţa din partea PDL (devenit, ulterior, PNL).
 
Conform declaraţiei de avere „parafate“ în luna iulie a.c., consilierul judeţean PNL deţine un apartament în municipiul Constanţa şi un autoturism Volkswagen fabricat în anul 2012.
Stelian Gima va trebui să fie însă cumpătat, având în vedere că are de restituit două credite bancare - unul de 39.500 (nu se specifică moneda), scadent în anul 2037, iar celălalt de 56.200 (nu se specifică moneda), scadent tocmai în anul 2043. Situaţia aceasta survine în contextul în care, în anul fiscal precedent, familia Gima a realizat venituri însumând 152.485 de lei.
 
Dacă în declaraţia de avere a consilierului judeţean PNl am găsit câteva informaţii, declaraţia sa de interese este goală.

Citeşte şi Experienţa administrativă afectează activitatea privată!? - Afacerile îi merg prost consilierului PNL Stelian Gima (document)

Ti-a placut articolul?

Comentarii