Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu ce avere debutează în CJ Constanţa Dumitru Florea (PSD), consilierul judeţean dedicat agriculturii (document)

ro

30 Aug, 2016 00:00 5504 Marime text


Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Scrutinul din 5 iunie a adus modificări în structura Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), unii dintre aleşi fiind la prima experienţă de acest gen. A trecut ceva timp de la constituirea CJC (22 iunie anul curent), iar la această dată pe site-ul instituţiei sunt postate, în sfârşit, toate declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese ale consilierilor judeţeni. Printre aleşii experimentaţi din CJC se numără şi consilierul judeţean PSD Dumitru Florea.
 
Cea mai recentă declaraţie de avere a alesului social-democrat, actualizată luna trecută de acesta, arată că actualul mandat „demarează“ cu o avere compusă din: terenuri arabile în localităţile Lumina şi Topraisar,  o casă de locuit, o locuinţă de serviciu, dar şi o „clădire birouri“ ale căror locaţii rămân o necunoscută, precum şi un „parc auto“ divers, ce include un autoturism de teren Honda (fabricaţie 2006), un autoturism Honda Accord (fabricaţie 2007), tractoare, semănătoare, combine şi alte maşini agricole. Totul este întreţinut din veniturile familiei Florea, care, în anul fiscal precedent, au însumat 1.060.000 de lei, bani proveniţi doar din pensii.
 
Potrivit declaraţiei de interese a consilierului  judeţean PSD Dumitru Florea, acesta este administrator al I.I. Florea A Dumitru, iar în cadrul partidului este un simplu activist, dar… cu ştate vechi.

Citeşte şi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii