Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:50 17 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu ce avere debutează aleşii în CJ Constanţa Baiazid Memiş, acţionar într-o firmă, dar fără casă şi maşină (document)

ro

19 Jul, 2016 00:00 3582 Marime text
 

Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Scrutinul din 5 iunie a adus modificări în structura Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), unii dintre aleşi fiind deja familiarizaţi cu activitatea din administraţia judeţeană. Deşi a trecut ceva timp de la constituirea CJC (22 iunie anul curent), nici la această dată pe site-ul instituţiei nu au fost postate declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese ale tututor aleşilor.
 
Printre excepţii se regăseşte şi consilierul judeţean PNL Baiazid Memiş. Parcurgerea declaraţiei sale de avere nu necesită mult timp. Asta pentru că avuţia consilierului judeţean PNL se rezumă la un teren extravilan în comuna Amzacea, pe care l-a moştenit. Nici casă, nici maşină, nici conturi sau depozite bancare, dar nici datorii, totul în contextul în care familia Baiazid a realizat, în anul fiscal precedent, venituri în valoare totală de 26.684 de lei.
 
Mai mult, potrivit declaraţiei sale de interese, Baiazid Memiş este acţionar la SC Eteks Meat Products SA, valoarea totală a părţilor sale sociale fiind estimate la 54.000 de lei. Din acelaşi document ni se confirmă faptul că alesul PNL este şi membru în Consiliul de Administraţie al Spitalului CFR Constanţa, fără a fi remunerat. Pe linie de partid, Baiazid Memiş deţine funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PNL Constanţa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii