Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:44 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constantin Nicolae, consilier la Primăria Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

16 Jul, 2023 12:40 1060 Marime text

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese a lui Constantin Nicolae, consilier la Primăria Constanța.


În declaraţia de avere completată la data de 13.06.2023, consilierul a declarat că deține două terenuri intravilane în Constanța, dobândite în anul 1993 și respectiv 1998, ambele prin contracte de vânzare- cumpărare. 

Nicolae mai deține, potrivit documentului și o casă de locuit în Constanța, dobândită în anul 1998, cu o suprafață de 60 m2. 

Consilierul deține o mașină marca Matiz, dobândită prin contract de vânzare-cumpărare.

În ceea ce privește venituri din cedarea folosinţei bunurilor, consilierul a declarat venituri din chirii în valoare de 6.630 lei, iar la venituri din pensii, 43.788 lei și 71.496 lei pensia soțului.

La capitolul Venituri din salarii, consilierul a declarat suma de 13. 370 lei, ca indemnizație de consilier local de la Primăria Constanța. Acesta a mai declarat și un venit din pensie, în valoare de 30. 180 lei de la Casa Județeană de Pensii. 

În declarația de interese completă în anu 2023, consilierul a declarat calitatea sa de membru PNL Constanța- Președintele Organizației de Seniori.  


Averea și interesele în 2022

Potrivit declarației de avere completate în anul 2022, acesta deținea doar terenul intravilan de la Constanța, dobândit în anul 1993.

La categoria venituri, acesta declara tot venituri din pensie și indemnizația de consilier la Primăria Constanța. 

În declarația de interese completă în anul 2022, consilierul județean a făcut aceleași precizări ca și în anul 2023.  


În Secțiunea „Documente" pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale lui Constantin Nicolae, consilier la Primăria Constanța. 



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și: 

Romeo Stavăr - Vergea, consilier local în CLM Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii