Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:22 20 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierul PSD Valentin Pîrvulescu preferă maşinile noi şi ţine veniturile la secret (document)

ro

30 Jan, 2016 00:00 1938 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie 2015, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2014. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În decurs de un an, consilierul PSD Valentin Gabriel Pîrvulescu a operat câteva schimbări în averea personală. Prima a vizat înlocuirea unui Jeep fabricat în anul 2007 cu un autoturism marca BMW fabricat în anul 2013. Potrivit celei mai recente declaraţii de avere, actualizată pe 27 august 2015,înlocuirea a avut loc în vara anului trecut, când a decis să vândă Jeep-ul pentru suma de 20.500 de euro.
 
Imobilele şi terenurile par să nu-l intereseze pe consilierul municipal PSD. La capitolul bani nu pare să stea rău, având în vedere că, în interval de un an, nu şi-a recuperat împrumutul de 5.000 de euro acordat Mihaelei Simona Pîrvulescu. Deşi am vrut să vedem dacă veniturile social-democratului au cunoscut o majorare sau vreun regres în decurs de un an, declaraţiile de avere postate pe site-ul Primăriei Constanţa nu ne-au permis acest calcul, întrucât Pîrvulescu a preferat să menţioneze, în locul sumelor pe care le încasează, documentele care le certifică. Este şi asta o variantă care să-l scutească de eventuale comentarii răutăcioase.
 
La capitolul interese, comparând declaraţiile aferente anilor 2014 şi 2015, am remarcat că Valentin Gabriel Pârvulescu este consecvent. Acesta şi-a păstrat postul de director al SC Tomis Marina Management SRL, dar şi funcţiile deţinute pe linie politică. Potrivit celei mai recente declaraţii de interese din iunie 2015, Valentin Gabriel Pîrvulescu este vicepreşedinte al organizaţiei municipale PSD Constanţa, vicepreşedinte al filialei judeţene PSD Constanţa, membru în Comitetul Executiv al organizaţiei municipale PSD Constanţa şi membru în Consiliul Naţional al PSD.
 
În secţiunea „Documente” sunt disponibile declaraţiile de avere şi de interese ale consilierului social-democrat.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii