Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:31 21 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce averi au noii consilieri judeţeni Directorul Şcolii „Ioan Cotovu“ din Hârşova îmbină învăţământul cu politica (document)

ro

11 Jul, 2016 00:00 1556 Marime text


Pe site-ul Consiliului Judeţean Constanţa (CJC) au început, de curând, să fie publicate declaraţiile de avere şi de interese ale noilor consilieri judeţeni, aceia care vor lua, în mandatul 2016 - 2020, cele mai importante decizii pentru întreg judeţul Constanţa.

Cotidianul ZIUA de Constanţa va publica, pe măsură ce sunt postate pe site-ul CJC, declaraţiile de avere şi de interese ale tuturor consilierilor judeţeni, iar acestea vor putea fi consultate şi în secţiunea „Documente“ a site-ului ziuaconstanta.ro.
 
După Daniel Turcu (PMP) şi Robert Boroianu (PNL), a venit vremea şi primului social-democrat să îşi depună declaraţia de avere şi de interese în calitate de consilier judeţean. Ion Marinescu menţionează în declaraţia sa de avere că locuieşte în Hârşova, unde are şi un apartament din 1991, cumpărat împreună cu soţia. De altfel, Marinescu este directorul Şcolii Generale nr. 1 din oraş. El conduce un autoturism Renault Symbol, fabricat în 2007.
 
Noul consilier judeţean nu declară că ar avea terenuri, depozite bancare, dar nici bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro şi nu are nici datorii. În anul fiscal anterior depunerii declaraţiei de avere, în calitate de profesor şi director al Şcolii Generale nr. 1 din Hârşova, Ion Marinescu a încasat venituri de 44.000 de lei, în timp ce soţia sa, contabil-şef la SC Dial SRL, a avut venituri de 24.000 de lei.
 
În declaraţia de interese, Marinescu menţionează doar calitatea de membru al Organizaţiei PSD Hârşova şi pe cea de membru în „Sindicatul Învăţământ“.

Ti-a placut articolul?

Comentarii