Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:46 29 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce avere are șeful Poliției Locale Constanța. Avea o firmă, dar a renunțat la ea (documente)

ro

15 Jul, 2021 00:00 1669 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Ionuț Dumitru, șeful Direcției Generale Poliția Locală din Primăria Constanța.
  • În declarațiile din anul 2020, Ionuț Dumitru menționase la interese faptul că deținea 49% din acțiunile companiei Urban Trike SRL, din Constanța.
  • „M-am retras din firmă anul trecut pentru că nu producea nimic. Dacă vă uitați pe cifre, veți vedea că firma era pe zero, nu era rentabilă“, a explicat Ionuț Dumitru, contactat telefonic de ZIUA de Constanța.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Ionuț Dumitru, șeful Direcției Generale Poliția Locală din Primăria Constanța.
 
Potrivit documentelor completate la data de 22 aprilie 2021, șeful Poliției Locale deține un apartament de 54,98 mp, în Constanța, achiziționat în anul 2011 și un autoturism Volkswagen, fabricat în 2017, dobândit în baza unui contract de vânzare-cumpărare.
 
Totodată, Ionuț Dumitru are două credite, unul contractat în 2011 pentru 30 de ani, în valoare de 45.600 de euro și, respectiv, unul de 100.000 de lei, contractat în 2019 și scadent în 2024.
 
Salariul încasat de la Primăria Constanța pentru activitatea desfășurată la Poliția Locală i-a adus un venit anual de 89.522 de lei.
 
În declarația de interese din 2021, șeful Poliției Locale a precizat că este membru al Sindicatului Liber al Salariaților din Administrația Publică.
 
În declarațiile din anul 2020, Ionuț Dumitru menționase la interese faptul că deținea 49% din acțiunile companiei Urban Trike SRL, din Constanța.
 
„Firma era pe zero“

 
Contactat telefonic, acesta a declarat, pentru ZIUA de Constanța, că s-a retras în cursul anului trecut din această firmă întrucât afacerea nu era una rentabilă.
 
„M-am retras din firmă anul trecut pentru că nu producea nimic. Dacă vă uitați pe cifre, veți vedea că firma era pe zero, nu era rentabilă“, a explicat Ionuț Dumitru.
 
Potrivit Confidas.ro, consultat la data de 14 iulie 2021, societatea Urban Trike a fost înființată în 2014 și are sediul social în Constanța, pe strada Caraiman nr. 1-3, obiectul de activitate fiind reprezentat de „restaurante“.
 
În prezent, unic acționar și, totodată, administrator al firmei, este Octavian Gheorghe, fostul partener al șefului Poliției Locale Constanța.
 
Conform sursei citate, în 2018, societatea a avut 0 angajați, pierderi de 155 de lei și cifra de afaceri 0.
 
În 2019, numărul angajaților a rămas 0, la fel ca cifra de afaceri, pierderile fiind de 365 de lei.
 
În 2020, numărul angajaților și cifra de afaceri au fost 0, iar pierderile au fost de 360 de lei.
 
Potrivit sursei citate, firma nu a încheiat contracte publice.
 
În Secțiunea Document puteți consulta declarațiile de avere și interese ale șefului Poliției Locale Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Drăguț Encică, șef al Serviciului Control Activitate Comercială, din Poliţia Locală Constanța, case și datorii
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii