Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:18 16 07 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce avere are consiliera liberală Camelia Pleşca, de la Medgidia (documente)

ro

16 Mar, 2016 00:00 1832 Marime text


Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului trecut. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Începând cu data de 27 februarie, ZIUA de Constanţa vă prezintă averile şi interesele aleşilor locali de la Medgidia. După ce aţi putut afla informaţii privind averea şi interesele primarului, respectiv ale viceprimarului municipiului, continuăm seria de materiale cu prezentarea declaraţiilor de avere şi de interese ale consilierilor locali, în ordine alfabetică.
 
În ediţia de astăzi, ZIUA de Constanţa vă prezintă averea şi interesele consilierei liberale Camelia Pleşca. A absolvit Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu“ din Medgidia, iar în prezent este vicepreşedintele organizaţiei locale a Partidului Naţional Liberal (PNL) din Medgidia. De asemenea, Camelia Pleşca este şi membru al Corpului Experţilor Contabili din Constanţa, precum şi acţionar al societăţii Campio ICM SA.
 
Potrivit declaraţiei de avere depuse la început de mandat, în iulie 2012, consiliera menţionează că s-a împrumutat de la propria firmă, SC Campio ICM SA, cu 35.000 de lei. Ea  mai menţionează că a contractat în anul 2010 un credit în valoare de 35.000 de lei, de la UniCredit Ţiriac Bank, scadent în 2020.
 
În ceea ce priveşte veniturile, aceasta declara, în 2012, un venit anual de 8.260 de lei de la PF Autorizat Expert Contabil, dar şi indemnizaţia de ales local, în valoare de 3.733 de lei. Ca administrator al Campio ICM SA, Camelia Pleşca primea, în 2012, 1.688 de lei anual. Potrivit aceleiaşi declaraţii de avere, consiliera  mai beneficia de un venit anual de 36.097 de lei, obţinut ca director general al SC Med Com Prod SA.
 
Camelia Pleşca nu declara bunuri imobile, bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă sau de cult, colecţii de artă, numismatică, obiecte de patrimoniu sau altele asemenea a căror valoare însumată să depăşească 5.000 de euro. Rubricile „Terenuri”, „Clădiri”, „Bunuri mobile” sau „Active financiare” au rămas necompletate în anul 2012.
 
În declaraţia de interese din iulie 2012, Camelia Pleşca menţionează că este acţionar la Campio ICM SA, firmă în care deţine 95 de părţi sociale, în valoare de 123,410 lei. Potrivit aceleiaşi declaraţii, Camelia Pleşca este şi administrator al Campio ICM SA, funcţie pentru care primeşte beneficii anuale în valoare de 1.683 de lei. Ca  director general al Med Com Prod SA, primeşte anual un venit în valoare de 36.097 de lei. Potrivit aceleiaşi declaraţii, Camelia Pleşca era atât membru al Corpului Experţilor Contabili din Constanţa, cât şi vicepreşedinte al organizaţiei PDL Medgidia.
 
În cea mai recentă declaraţie de avere, Camelia Pleşca menţiona că a contractat un împrumut de la firma sa, Campio ICM SA, în valoare de 35.000 de lei. De asemenea, a mai contractat un credit, de la CEC Bank, în valoare de 228.000 de lei, scadent în anul 2044.  Consiliera locală a mai obţinut un credit, în 2010, de la UniCredit Ţiriac Bank, în valoare de 35.000 de lei, scadent în anul 2020.
 
Camelia Pleşca a declarat un venit în valoare de 37.137 de lei, ca director general al Campio ICM SA. Ca economist la Dirdates Product SRL, a încasat un venit anual de 9.976 de lei. De asemenea, alesul local a trecut în declaraţia de avere şi indemnizaţia de consilier local, în valoare de 6.953 de lei.
 
Consiliera nu declara bunuri imobile, bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă sau de cult, colecţii de artă, numismatică, obiecte de patrimoniu sau altele asemenea a căror valoare însumată să depăşească 5.000 de euro. Rubricile „Terenuri”, „Clădiri”, „Bunuri mobile” sau „Active financiare” au rămas necompletate în luna iulie a anului 2015.


În declaraţia de interese, menţionează că este acţionar la Campio ICM SA, firmă în care deţine 46% dintre acţiuni, în valoare de 174.810 lei. În aceeaşi declaraţie, Camelia Pleşca preciza că este administrator şi director general al SC Campio ICM SA, cu beneficii anuale în valoare de 37.137 de lei. De asemenea, a mai declarat că este membru neremunerat al Consiliului de Administraţie al SC NR4 Mihail Sadoveanu SRL.
 
Camelia Pleşca a adăugat că este membru al Corpului Experţilor Contabili din Constanţa şi vicepreşedinte al organizaţiei locale a Partidului Naţional Liberal (PNL) din Medgidia.
 
În secţiunea „Documente“, sunt disponibile declaraţiile de avere şi de interesele la care facem referire în articolul de faţă.

Ti-a placut articolul?

Comentarii