Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:03 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce a trecut în declaraţia de avere directorul Casei Judeţene de Pensii Constanţa, Cristina Samoilă (documente)

ro

08 Oct, 2015 00:00 3939 Marime text



Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2014.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Directorul Casei Judeţene de Pensii Constanţa, Cristina Samoilă, a precizat în declaraţia de avere completată în luna mai 2015
că soţul a moştenit, în anul 2002, un teren intravilan de 372 mp şi o casă de 120 mp, situate în Constanţa. Cristina Samoilă conduce două automobile: un Hyundai Accent, fabricat în 2009, şi un Volkswagen Passat, fabricat în 2006.
 
În anul fiscal trecut, directorul Casei Judeţene de Pensii Constanţa a câştigat 64.889 de lei, iar soţul său, suma de 24.000 de lei de la o societate comercială. Potrivit declaraţiei de interese, Cristina Samoilă nu deţine acţiuni la nicio societate comercială.
 
Declaraţiile de avere şi de interese ale directorului Casei Judeţene de Pensii Constanţa sunt disponibile în secţiunea „Documente“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii