Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:46 19 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bianca Mădălina Burlacu, consilier achiziții în cadrul CJ Constanța, avere și interese (DOCUMENTE)

ro

20 Sep, 2022 00:00 1720 Marime text
  • Ca venituri, în declarația completată în anul 2022, Bianca Mădălina Burlacu a declarat 10.100 lei de la BRD Group Societe Generale
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Biancăi Mădălina Burlacu, consilier achiziții publice în cadrul Consiliului Județean Constanța. Este angajată la stat din anul 2021, venită direct din domeniul bancar.
 
În cele două declarații de avere completate de către Bianca Burlacu, apare un singur bun – un autoturism marca Toyota, fabricat în anul 2016.
 
Ca venituri, în declarația completată în anul 2022, Bianca Mădălina Burlacu a declarat 10.100 lei de la BRD Group Societe Generale, dar și 21.278 lei de la CJ Constanța. În declarația anterioară a fost menționat doar venitul de la BRD-GSG – 23.760 lei.
 
În secțiunea „Documente” pot fi vizualizate declarațiile de avere ale Biancăi Mădălina Burlacu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Averea și interesele lui Ermil Chelariu, director general în Consiliul Județean Constanța (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii