Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea și interesele senatorului PNL Septimiu Bourceanu! (DOCUMENTE)

ro

27 Sep, 2023 17:00 1982 Marime text
 
 
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale senatorului PNL Septimiu Bourceanu, președinte al Biroul Permanent Municipal Constanța și prim vicepreședinte Biroul Permanent Județean Filiala Constanta.
 
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale senatorului PNL Septimiu Bourceanu, președinte al Biroul Permanent Municipal Constanța și prim vicepreședinte Biroul Permanent Județean Filiala Constanța.
 
Potrivit declaraţiei de avere completată la data de 15 iunie 2023, senatorul PNL Septimiu Bourceanu deține, din 2007, în Cumpăna, împreună cu soția sa, Bourceanu Alexandra Mikaela, un teren intravilan, în suprafață de 623 mp. Bourceanu Alexandra Mikaela mai are în posesie, din 2004, un teren intravilan situat în Constanța, în suprafață de 180 mp., bun dobândit prin contract de donaţie.
 
Soții Bourceanu mai dețin, din 2012, o casă în Cumpăna, în suprafață de 326,90 mp. Tot potrivit declaraţiei de avere, Bourceanu Alexandra Mikaela deține, din 2004, o casă în Constanța, în suprafață de 240 mp, bun dobândit prin contract de donaţie.
 
Senatorul PNL Septimiu Bourceanu a mai consemnat în declarația de avere active financiare de aproximativ 125 mii lei și 30050 euro, 131.412 de lei – indemnizația de senator, dar și că este asociat unic al SC Salutem Et De Lege SRL, firmă specializată în activități de consultanță pentru afaceri și management, cu sediul în municipiul Constanța.
 
Bourceanu Alexandra Mikaela a încasat 16.278 de lei în urma unor activități juridice - Cabinet Avocat Bourceanu Alexandra Mikaela.
 
În declarația de interese completată la data de 15 iunie 2023, senatorul PNL Septimiu Bourceanu a menționat firma Salutem Et De Lege SRL Constanța, dar și funcțiile în cadrul Partidului Național Liberal, respectiv: prim vicepreședinte al Biroului Permanent Județean Filiala Constanța și președinte în Biroul Permanent Municipal Constanța.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 27 septembrie 2023, Salutem Et De Lege SRL îl are ca asociat unic pe Bourceanu Septimiu Sebastian și este administrată de Ștefănescu Adrian.
 
Cu un angajat, Salutem Et De Lege SRL a raportat pentru 2022 o cifră de afaceri netă de 857.978 de lei și un profit net de 675.044 de lei.
 
Potrivit datelor oficiale, senatorul PNL Septimiu Bourceanu face parte din următoarele grupuri parlamentare:
 
Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Letonia
Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Bulgaria        
Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Turcia  
Grupul parlamentar de prietenie cu Statul Qatar
Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Azerbaidjan   
Grupul parlamentar de prietenie cu Regatul Bahrein
Grupul PRO-America   
 
Activitatea parlamentară în cifre: propuneri legislative inițiate: 50, din care 17 promulgate legi.
 
Atât declarația de avere, cât și cea de interese, pot fi citite integral accesând secțiunea Documente.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Averea și interesele senatorului de Tulcea Costel Vicol ales pe listele Alianţei USR Plus (DOCUMENTE)
 
Averea și interesele senatorului PNL Septimiu Bourceanu în al doilea an de mandat (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii