Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:36 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea și interesele șefului Poliției Locale Constanța! (DOCUMENTE)

ro

22 Nov, 2022 00:00 3883 Marime text
 
 
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Ionuț Dumitru, șeful Direcției Generale Poliția Locală din Primăria Constanța, fost șef al Serviciului de fluidizare rutieră din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală Constanţa.
  • Conform primaria-constanta.ro, Ionuț Dumitru a completat și declarat 12 seturi de declarații de avere și interese, cea mai veche fiind din luna mai 2011.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Ionuț Dumitru, șeful Direcției Generale Poliția Locală din Primăria Constanța, fost șef al Serviciului de fluidizare rutieră din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală Constanţa.
 
Conform primaria-constanta.ro, Ionuț Dumitru a completat și declarat 12 seturi de declarații de avere și interese, cea mai veche fiind din luna mai 2011.
 
Potrivit ultimei declarații de avere – document completate la data de 18 mai 2022 -, șeful Poliției Locale deține un apartament de 54,98 mp, în Constanța, achiziționat în anul 2011 și un autoturism Volkswagen, fabricat în 2017, dobândit în baza unui contract de vânzare-cumpărare.
 
Totodată, Ionuț Dumitru are două credite, unul contractat în 2011, cu scadența în 2041, în valoare de 45.500 de euro și, respectiv, unul de 100.000 de lei, contractat în 2019 și scadent în 2024.
 
Salariul încasat de la Primăria Constanța pentru activitatea desfășurată la Poliția Locală i-a adus un venit anual de 104.286 de lei. De asmenea, Ionuț Dumitru a mai precizat că a încasat 13.146 de lei ca membru al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP).
 
În declarația de interese din 2022, șeful Poliției Locale a precizat că este membru al Sindicatului Liber al Salariaților din Administrația Publică.
 
De menționat că în declarațiile din anul 2020, Ionuț Dumitru menționase la interese faptul că deținea 49% din acțiunile companiei Urban Trike SRL, din Constanța.
 
După cum chiar șeful Poliție declara pentru ZIUA de Constanța s-a retras din firmă întrucât afacerea nu era una rentabilă.
 
„M-am retras din firmă anul trecut pentru că nu producea nimic. Dacă vă uitați pe cifre, veți vedea că firma era pe zero, nu era rentabilă“, a explicat Ionuț Dumitru, în 2021.
 
Potrivit Confidas.ro, consultat la data de 21 noiembrie 2022, societatea Urban Trike a fost înființată în 2014 și are sediul social în Constanța, pe strada Caraiman nr. 1-3, obiectul de activitate fiind reprezentat de „restaurante“.
 
În prezent, firma este inactivă fiscal.
 
Unic acționar și, totodată, administrator al firmei, este Octavian Gheorghe, care mai apare în Litoral Sport SRL, cu sediul în Constanța.
 
Conform sursei citate, în 2018, societatea a avut 0 angajați, pierderi de 155 de lei și cifra de afaceri 0.
 
În 2019, numărul angajaților a rămas 0, la fel ca cifra de afaceri, pierderile fiind de 365 de lei.
 
În 2020, numărul angajaților și cifra de afaceri au fost 0, iar pierderile au fost de 360 de lei.
 
În 2021, pierderea a fost de 335 de lei.
 
Potrivit sursei citate, firma nu a încheiat contracte publice.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale lui Ionuț Dumitru, șeful Direcției Generale Poliția Locală din Primăria Constanța.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Declarații de avere
Magdalena Tiță și Elena-Mădălina Cliante, de la Direcția Județeană de Cultură Constanța. Cum le-a evoluat averea de-a lungul anilor

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii