Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:10 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea și interesele Roxanei Irina Pînzariu, șef serviciu Patrimoniu la Primăria Constanța (DOCUMENT)

ro

29 Oct, 2023 11:15 1150 Marime text


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Roxana Irina Pînzariu, șef serviciu Patrimoniu în cadrul Primăriei Municipiului Constanța. 
 
Conform ultimei declarații de avere, completată în aprilie 2023, Roxana Irina Pînzariu deține 50% dintr-un teren intravilan, în Constanța, în suprafață de 23 mp, cumpărat în anul 2007. Răzvan Nicolae Pînzariu deține 50% dintr-un teren de 23 mp, primit donație în 2007, tot în Constanța. Angajata primăriei a mai precizat că deține 50% dintr-un apartament cumpărat în 2007, de 65 mp, iar Răzvan Nicolae Pînzariu deține 50% prin contract de donație, tot la Constanța.
 
Nu sunt menționate alte bunuri. La categoria venituri, Roxana Irina Pînzariu a specificat un venit de 83.079, drepturi salariale de la Primăria Constanța. Pentru copil, se precizează suma de 2.916 lei de la AJPIC, suma de 7.500 lei pensie și 1.500 lei bursă de la ISJ Constanța.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere a Roxanei Irina Pînzariu.

Citește și

Manea Nilghiun, șef Serviciul Salubritate în cadrul Primăriei Municipiului Constanța deține o casă și un apartament (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii