Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:31 13 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea şi interesele Pe 2015, venitul Elenei Olimpiada Chiţu, consilier la DJST Constanţa, s-a modificat (documente)

ro

21 Dec, 2016 00:00 1687 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Elena Olimpiada Chiţu, consilier clasa I superior la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Constanţa, şi-a depus declaraţia de avere şi pe cea de interese aferente anului 2015 pe 19 mai 2016. În declaraţia de avere, angajatul DJST a declarat, ca şi pe 2014, un teren intravilan, o casă de locuit şi două autoturisme. Cu o suprafaţă de 166 de metri pătraţi, terenul se află în Constanţa şi a fost dobândit în 1998, prin donaţie, Cătălin Chiţu având cotă-parte 1/2. Casa de locuit e tot în Constanţa şi are 385 de metri pătraţi. A fost dobândită în 2006, iar la modul de dobândire este trecut „construcţie“. Coproprietari ai casei figurează Cătălin Chiţu şi Elena Chiţu, cotă-parte 1/2. Cele două autoturisme declarate sunt un Daewoo Matiz (an de fabricaţie 2003) şi o Dacie (an de fabricaţie 1995), ambele dobândite prin cumpărare. La capitolul „Datorii“, este trecută suma de 25.000 de euro, contractată în anul 2005 şi scadentă în anul 2020, la „creditor“ fiind trecut „Credit Europe Bank“.
 
La rubrica „venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat“, sunt înscrise următoarele sume, ca venit anual încasat: 27.877 de lei brut (încasat de Elena Olimpiada Chiţu de la DJST Constanţa); 719 (monedă neprecizată) - alocaţia de la bugetul de stat a lui Vlad Andrei Chiţu (copilul Elenei Chiţu), acesta beneficiind, potrivit documentului, şi de pensie alimentară (25% din venitul tatălui, obţinut în străinătate, conform hotărârii judecătoreşti).
 
În declaraţia de avere aferentă anului 2014, Elena Chiţu trecuse sumele: ca venit anual încasat: 27.648 de lei brut (încasat de Elena Olimpiada Chiţu de la DJST Constanţa); 400 (monedă neprecizată) - premiere a Elenei Olimpiada Chiţu de la DJST Constanţa; 504 (monedă neprecizată) - alocaţia de la bugetul de stat a lui Vlad Andrei Chiţu, acesta beneficiind, potrivit documentului, şi de pensie alimentară (25% din venitul tatălui, obţinut în străinătate, conform hotărârii judecătoreşti).
 
Consilierul clasa I superior de la DJST Constanţa nu declară interese nici pe 2015.

Ti-a placut articolul?

Comentarii