Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea și interesele lui Mădălin Stroescu, șef birou la Protecția Copilului Constanța (DOCUMENTE)

ro

21 Mar, 2023 00:00 1832 Marime text
  • Potrivit declarației de avere completate la data de 26 aprilie 2022, Mădălin Stroescu a consemnat că a încasat de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța 78.783 de lei, în timp ce soția sa, psiholog în cadrul instituției, a încasat 54.662 de lei.
  • Conform propriilor declarații, Mădălin Stroescu, șef birou la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, nu are interese. 
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Mădălin Stroescu, având funcţia de șef birou la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.
 
Potrivit ultimei declarații de avere, completată la data de 26 aprilie 2022, Mădălin Stroescu deține, alături de soția sa, un apartament în Constanța, în suprafață de 47 mp, bun dobândit prin contract de donaţie, dar și două mașini: Fiat Albea, fabricat în 2006 și Chevrolet Aveo, fabricat în 2011.
 
În privința salariilor, potrivit declarației de avere completate la data de 26 aprilie 2022, Mădălin Stroescu a consemnat că a încasat de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța 78.783 de lei, în timp ce soția sa, psiholog în cadrul instituției, a încasat 54.662 de lei.
 
Potrivit declarației de avere completate la data de 17 mai 2021, Mădălin Stroescu a încasat un salariu de 82.284 de lei, în timp ce soția a primit 52.088 de lei. 
 
Conform propriilor declarații, Mădălin Stroescu, șef birou la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, nu are interese. 
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale lui Mădălin Stroescu, șef birou la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.  
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 

Citește și:
 
Lavinia Monica Zeca, șef serviciu la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii