Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea și interesele lui Cristian Mihăilescu, consilier local la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

ro

04 Jul, 2023 16:08 1905 Marime text

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese al lui Cristian Mihăilescu, consilier local.
 
În declaraţia de avere completată la data de 06.06.2023, Mihăilescu a declarat doar că deține un teren intravilan în Constanța, dobândit în anul 2013 prin contract de vânzare -cumpărare.
 
Acesta mai deține și o casă de locuit în Constanța, dobândită prin construcție în anul 2015. Acesta a mai declarat că deține și bunuri și bijuterii de familie în valoare 33.000 euro.
 
La capitolul plasamente, investiţii directe şi împrumuturi acordate, Mihăilescu a precizat împrumuturi acordate în nume personal, cu o valoare de 400 lei de la SC Franc Construct SRL, de la SC Franc Estate Development SRL, SC FGK Fortune SRL, SC Trinity SRL, SC MB Vista Interiors SRL și SC Hacienda Cafe SRL acționar Mihăilescu Ioana Virginia.
 
În ceea ce privește veniturile, consilierul a încasat un salariu de 39.500 lei de la SC FGK Fortune SRL, Constanța, salariu de 8878 de la SC Trinity SRL, Constanța și un alt salariu în valoare de 2362 de la SC Franc Estate Development SRL, Constanța.
 
Soția acestuia a încasat și ea un salariu în valoare de 19.731 lei ca șef de compartiment la Oil Terminal SA Constanța.
 
În ceea ce privește veniturile din alte surse, Mihăilescu a declarat o indemnizație de 12.990 lei de la Primăria Constanța, o restituire de creditare în valoare 31.500 lei de la Constanța SC Franc Construct SRL, și alte două restituiri de creditare de la Constanța SC Franc Estate Development SRL și respectiv Constanța SC Trinity SRL, în valoare de 80.968 lei și 71. 500 lei.
 
Soția a încasat o indemnizație de creștere a copilului în valoare de 41.040 lei.
 
Mihăilescu a declarat și venituri din alocațiile copiilor de la Agenția Naționala Plăți și Inspecție Socială Constanța, în valoare de 2.916 lei pentru doi copii și 7.200 lei pentru un al treilea copil. 
 
În declarația de interese completată la data de 06.06.2023, Mihăilescu a declarat calitatea de asociat în cadrul SC Trinity SRL  Constanța, SC FGK Fortune SRL Constanța, SC MB Vista Interiors SRL Constanța, SC Hacienda Cafe SRL pentru Mihăilescu Ioana Virginia – Constața.
 
Acesta a mai declarat și calitatea sa de membru BPM (Birou Politic Municipal) în Partidul Social Democrat.
 
 
Averea și interesele în 2022

Potrivit declarației de avere completată la data de 13.06.2022, comparativ cu cea din 2023, Mihăilescu a menționat că deținea la acea vreme doar casa de locuit din Constanța.În ceea ce privește veniturile dar și bunuri și bijuterii de familie, mențiunile sunt similare.

În declarația de interese din anul 2022, acesta nu era asociat decât în cadrul SC Trinity SRL Constanta și SC F.G.K. Fortune SRL Constanta și calitatea de membru în PSD.
 
 
Despre Franc Construct SRL
 
Potrivit platformei Termene.ro, societatea are sediul social pe Bulevardul Aurel Vlaicu, Nr. 325A, Bloc B, Et. 1, Ap. 2, Constanța, Județ Constanța . Societatea are ca activitate principală lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale.
 
Cifra de afaceri pentru anul 2022 arată în felul următor: profit în valoare de 1.351.326 lei, la o cifră de afaceri de 2.107.256 lei,. Potrivti sursei citate, firma a fost înființată la data de 17 iulie 2008, având o vechime de 14 ani.
 
Acționari sunt ABV Alval General SRL și FGK Fortune SRL, iar funcția de administratori o ocupă Barbă Alexandru și Mihăilescu Cristian.
 
 FGK Fortune SRL mai apare și în firmele franc Estate Development SRL, AB Venture Invest SRL, Franc Estate Development SRL.
 
 Barbă Alexandru  mai apare și în ABV Alval GeneraL SRL , Sibav Invest SRL , hesperis Distribution Group SRL ,AB Venture Invest SRL ,Franc Estate Development SRL .
 
Numele lui  Mihăilescu Cristian mai apare și în firmele Trinity SRL, FGK Fortune SRL,MB Vista Interiors SRL și Franc Estate Development SRL.
 
Despre Franc Estate Development SRL
 
Potrivit platformei Termene.ro , societatea are sediul social pe Bulevardul Aurel Vlaicu, Nr. 325 A, Bloc B, Et. 1, Ap. 1, Constanța, Județ Constanța . Societatea are ca activitate principală dezvoltare (promovare) imobiliara.  
 
Cifra de afaceri pentru anul 2022 arată în felul următor: profit în valoare de 27.858.391 lei, la o cifră de afaceri de 2.775.299 lei, cu un număr de doi angajați. Potrivit sursei citate, firma a fost înființată la data de 14 iulie 2015, având o vechime de 7 ani.
 
Acționari sunt ABV Alval General SRL  și FGK Fortune SRL, iar funcția de administratori o ocupă Barbă Alexandru  și Mihăilescu Cristian, Barbă Valentin.
 
Numele lui  Barbă Valentin mai apare în firmele ABV Alval General SRL, ABV Intertrade SRL, Hesperis Distribution Group SRL, AB Venture Invest SRL.  
 
Despre Trinity SRL 

Potrivit platformei Termene.ro, societatea are sediul social pe Strada Razboieni, Nr. 79, Ap. Camera 1, Constanța, Județ Constanța. Societatea are ca activitate principală inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate.

Cifra de afaceri pentru anul 2022 arată în felul următor: profit în valoare de 72.965 lei, la o cifră de afaceri de -69.228lei, cu un număr de doi angajați. Potrivit sursei citate, firma a fost înființată la data de 11 septembrie 2000 , având o vechime de 22 de ani.
 
Asociați sunt Mihăilescu Cristian și  Mihailescu Ioana-Virginia .
 
Numele lui  Mihailescu Cristian mai apare și în firmele Trinity SRL ,  FGK Fortune SRL, MB Vista Interiors SRL și franc Estate Development SRL.  
 
Numele lui Mihăilescu Ioana-Virginia mai apare și în Hacienda Cafe SRL.



Despre FGK Fortune SRL 
 
Potrivit platformei Termene.ro , societatea are sediul social pe Strada Razboieni, Nr. 79, Constanța, Județ Constanța.Societatea are ca activitate principală  închirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate.

Cifra de afaceri pentru anul 2022 arată în felul următor: profit în valoare de 187.703 lei, la o cifră de afaceri de 2.948.390, cu un număr de un angajat. Potrivit sursei citate, firma a fost înființată la data de 9 decembrie 2008, având o vechime de 14 de ani.
 
Asociat unic și administrator este Mihailescu Cristian.
 
 
În Secțiunea „Documente" pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale lui Cristian Mihăilescu , consilier local la Primăria Constanța.


  
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

  


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


Citește și: Undă verde de la Mediu pentru firma administrată de un consilier local PSD. Va ridica un bloc de 6 etaje la Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii