Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:19 19 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea şi interesele consilierului judeţean Osman Fedbi, preşedintele UDTR (documente)

ro

29 Jul, 2015 00:00 2507 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2014.

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese aferente anului 2014 ale lui Osman Fedbi, consilier în cadrul Consiliului Judeţean Constanţa şi preşedintele Uniunii Democrate Turce din România (UDTR). Conform declaraţiei de avere completate pe data de 9 iunie, consilierul judeţean deţine o casă de locuit în Constanţa, în suprafaţă de 150 mp, dobândită în 2004. Totodată, Fedbi este proprietarul unui autoturism fabricat în 2007, marca Fiat Punto. Nu deţine terenuri, bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro.
Consilierul judeţean, preşedinte al UDTR, nu are conturi şi depozite bancare, nici plasamente şi investiţii directe. Osman Fedbi are, în schimb, datorii, şi anume un „credit casă“ contractat la Bancpost în 2004, în valoare de 22.000 de dolari, scadent în 2020.

Venituri

În ceea ce priveşte veniturile, în declaraţia consilierului judeţean sunt menţionate: indemnizaţia de consilier, în valoare de 8.398 de lei, salariul de la UDTR, în calitate de „director ziar”, în valoare de 50.820 de lei, venitul soţiei, de la revista „Hakses” (UDTR), de 20.982 de lei, şi salariul de profesor al acesteia, de la două şcoli din Constanţa, în valoare de 13.800 de lei, precum şi salariul de tehnician la Radio T al unuia dintre copiii săi, de 20.979 de lei, şi cel de grafician la Gameloft Bucureşti, de 16.800 de lei, al celui de-al doilea copil.

Interese

Conform declaraţiei de interese completate la aceeaşi dată, Osman Fedbi este preşedintele Uniunii Democrate Turce din România şi vicepreşedinte al Asociaţiei Culturale „M. K. Ataturk“ Constanţa. Nu în ultimul rând, Fedbi este membru al Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii