Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea și interesele Adrianei Badan, director financiar contabil la Spital Clinic de Recuperare, Medicina Fizică și Balneologie Eforie Nord! (DOCUMENTE)

ro

28 Jan, 2024 13:02 701 Marime text
 
 
 
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Adrianei Badan, director financiar contabil la Spital Clinic de Recuperare, Medicina Fizică și Balneologie Eforie Nord.
 
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Adrianei Badan, director financiar contabil la Spital Clinic de Recuperare, Medicina Fizică și Balneologie Eforie Nord.
 
Potrivit declarației de avere completată la data de 25 august 2023, Adriana Badan, director financiar contabil la Spital Clinic de Recuperare, Medicina Fizică și Balneologie Eforie Nord, deține, din 2020, împreună cu soțul, un teren intravilan, în Agigea, Constanta, în suprafață de mp., un apartament, din 2015, în Năvodari, în suprafață de 54 mp.
 
Tot în declarația de avere este consemnată o Dacia, model Duster, fabricată în 2016, dar și datorii totale de aproximativ 170.000 lei. 
 
În privința veniturilor, Adriana Badan, director financiar contabil la Spital Clinic de Recuperare, Medicina Fizică și Balneologie Eforie Nord, a menționat că a primit 15.888 de lei de la Școala Gimnazială nr.12, Constanța (contabilitate), 1.199 de lei - salariu – de la Grădinița cu Program Normal Zubeyde Hanim, Constanța, dar și 25.613 - salariu – de la „societăți comerciale, Constanța“. Asta în timp ce soțul său a încasat un salariu de 62.400 de lei de la Unitatea Militară nr. 0406 Constanța.
 
În declarația de interese completată la data de 09 august 2023, Adriana Badan, director financiar contabil la Spital Clinic de Recuperare, Medicina Fizică și Balneologie Eforie Nord, nu a făcut nicio precizare. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Declarații de avere Constanța
Averea și interesele Danielei Ciorbaru, membru în CA la Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii