Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:18 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea directorului adjunct al Gărzii de Coastă Iulian Albăceanu, campion la Jiu-jitsu, Kempo, Kick-box şi Thai box (documente)

ro

02 Oct, 2015 00:00 4699 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2014.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Conform ultimei declaraţii de avere, document completat la data de 10 aprilie 2015, Iulian Nicolae Albăceanu nu are terenuri, însă posedă, din 2012, împreună cu soţia sa, un apartament în suprafaţă de 38 de metri pătraţi. Albăceanu posedă un automobil marca Ford, model Focus, fabricat în anul 2002.
 
În 2015, Albăceanu a contractat de la Kruk 15.000 de lei, bani ce trebuie achitaţi până în 2019. Iulian Nicolae Albăceanu a menţionat un venit anual salarial de 46. 736 de lei. Asta în timp ce soţia sa - angajată la Garda de Coastă - a primit 750 de lei.
 
După cum arătam şi în ediţiile trecute, potrivit Ziaruldetulcea.ro, Iulian Nicolae Albăceanu „este de la 17 ani campion naţional la Jiu-jitsu, iar apoi a devenit campion mondial şi european la Kempo, vicecampion mondial şi european la Unifight şi multiplu campion naţional la Wushu, Jiu-jitsu, Kempo, Kick-box şi Thai box”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii