Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:07 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea Ancăi Teodora Gheorghe, şefa Secţiei TBC Osteoarticular - trei terenuri şi o casă (document)

ro

17 Oct, 2016 00:00 1220 Marime text


Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Aşa cum reiese din declaraţia de avere, completată în luna mai 2015, Anca-Teodora Gheorghe, şefa Secţiei TBC Osteoarticular - Secţie Exterioară a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, deţine trei terenuri agricole, situate în Constanţa, Tuzla, Dulceşti, dar şi o casă de locuit de 205,47 mp, situată în Constanţa. Aceasta conduce un automobil Dacia Duster, fabricat în anul 2010, un Opel Corsa, fabricat în anul 2010, şi o motocicletă, fabricată în anul 1994. Şefa Secţiei TBC Osteoarticular - Secţie Exterioară a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, deţine bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. La rubrica „Conturi bancare şi depozite bancare, fonduri de investiţii, forme echivalente de economisire şi investire, inclusiv cardurile de credit, dacă valoarea însumată a tuturor acestora depăşeşte 5.000 de euro“ sunt precizate două fonduri de investiţii şi un depozit bancar, în care sunt păstrate sumele de: 42.946 lei şi 2.000 de euro. În anul fiscal 2014, Anca-Teodora Gheorghe, şefa Secţiei TBC Osteoarticular - Secţie Exterioară a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, a încasat 41.603 lei de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă şi 8.905 lei din activităţi independente. Soţul său a câştigat 58.099 lei de la UM 0434. La bugetul familiei se mai adaugă şi suma de 504 lei, care reprezintă alocaţia copilului minor. Aşa cum reiese din declaraţia de interese, Anca-Teodora Gheorghe, şefa Secţiei TBC Osteoarticular - Secţie Exterioară nu are acţiuni la nicio societate comercială.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta declaraţiile de avere şi de interese completate de Anca-Teodora Gheorghe, şefa Secţiei TBC Osteoarticular - Secţie Exterioară a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în anul 2015. Precizăm că declaraţia de avere şi cea de interese, aferente anului 2014, nu sunt disponibile nici pe pagina de internet a unităţii sanitare, nici pe site-ul Agenţiei Naţionale pentru Integritate.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii