Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:40 16 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoritatea Competentă de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră Marinela Sofia Tripa deţine două apartamente şi are datorii la bănci (documente)

ro

02 May, 2018 00:00 2197 Marime text
Marinela Sofia Tripa a fost, până în 2017, director al Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale.
În prezent, Tripa este director economic în cadrul Autorităţii Competente de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră.
 
Potrivit declaraţiei de avere completate la finalul anului 2017, Marinela Sofia Tripa, de loc din Hunedoara, deţine două apartamente, unul în Deva şi altul în Bucureşti. Tripa are trei credite la bănci comerciale, de unde s-a împrumutat cu 180.000 de lei şi 60.000 de euro, datorii scadente în 2027 în cazul împrumutului în valută, respectiv 2021 în cazul creditului în lei. Veniturile Marinelei Sofia Tripa au fost de 81.500 de lei - din salariul de director al Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale.
 
Potrivit HG nr. 688/2017, Autoritatea Competentă de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră se organizează şi funcţionează ca organ de specialitate al administraţiei publice centrale, cu personalitate juridică, în subordinea Guvernului şi exercită atribuţiile prevăzute de Legea nr. 165/2016 privind siguranţa operaţiunilor petroliere offshore, cu modificările şi completările ulterioare.

Sediul principal al ACROPO este în Constanţa, iar cel secundar în municipiul Bucureşti. Conducerea ACROPO este asigurată de un preşedinte cu rang de secretar de stat şi de doi vicepreşedinţi cu rang de subsecretar de stat, numiţi pe o perioadă de cinci ani şi eliberaţi din funcţie prin decizie a prim-ministrului.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale Marinelei Sofia Tripa, director economic în cadrul Autorităţii Competente de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii