Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, declaraţii de avere Dănuţ Dumitru Ardeleanu deţine un apartament şi un Citroen Berlingo (documente)

ro

23 Feb, 2018 00:00 1889 Marime text
Dănuţ Dumitru Ardeleanu, şef birou Transport în cadrul SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, deţine împreună cu soţia sa, potrivit declaraţiilor de avere completate în luna iunie 2016 şi în luna mai 2017, un apartament în Constanţa, din anul 1996, în suprafaţă de 54 de metri pătraţi.
 
Dănuţ Dumitru Ardeleanu mai are, conform declaraţiilor de avere menţionate, un automobil Citroen Berlingo, fabricat în 2014. În secţiunea destinată veniturilor, acesta a consemnat, potrivit declaraţiei de avere completate în anul 2016, suma de 51.973 de lei. Asta în timp ce în declaraţia de avere completată în 2017 Dănuţ Dumitru Ardeleanu a menţionat suma de 53.253 de lei.
 
Conform propriilor declaraţii, Dănuţ Dumitru Ardeleanu nu are interese.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale lui Dănuţ Dumitru Ardeleanu, şef birou Transport în cadrul SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii