Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:46 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Afaceristul Doru Aita a murit

ro

06 Feb, 2024 20:12 5851 Marime text

Omul de afaceri Doru Aita s-a stins din viață. 

Acesta a lăsat lacrimi și durere în sufletul tutror celor care l-au cunoscut. A lăsat în urmă o soție și doi copii. Din păcate, afaceristul avea doar 58 de ani!


Ce se întâmpla în 2012

În anul 2012, acesta se externase externat din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Bărbatul fusese internat după ce ar fi fost lovit cu un obiect contondent chiar de către Frumuşelu(Petrică Tomescu), după cum susţin poliţiştii.

Presupusa altercaţie ar fi avut loc în seara zilei de 15 iulie, pe strada Ştefan cel Mare. Petrică Tomescu a fost încătuşat, având în vedere că pe numele lui fuseseră emise două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea pentru tentativă de omor calificat şi pentru lipsire de libertate în mod ilegal.


Citește și:

Judecaţi pentru cotonogirea lui UssiFrumuşelul i-a luat firma lui Aita


În 2011 acesta s-a retras din afacerea pe care o avea împreună cu un alt cunoscut lider underground, Petrică Tomescu, zis Frumuşelul

Renumitul Doru Aita, nume cu rezonanţă în lumea underground constănţeană, s-a retras din afacerea pe care o avea împreună cu un alt cunoscut lider underground, Petrică Tomescu, zis Frumuşelul. Asociaţi timp de mai mulţi ani la rând în firma AGZ Resort SRL, Aita şi-a cedat acţiunile şi i-a lăsat afacerea lui Tomescu.În Monitorul Oficial al României cu numărul 1959 din 31 mai 2011 se arată că „subsemnaţii Tomescu Petrică şi Aita Doru, asociaţi în cadrul societăţii comerciale sus-menţionate, am hotărât: se retrage din societate Aita Doru, care îşi cesionează la valoarea nominală părţile sociale (10 PS = 100 lei) către Tomescu Petrică, care devine asociat unic". În acelaşi document oficial, se mai arată că întregul capital social, de 200 de lei, îi aparţine asociatului unic Petrică Tomescu, participarea sa la beneficii şi pierderi fiind de 100%.

„Eu, cedentul (Aita Doru), transmit, iar eu, cesionarul (Tomescu Petrică), preiau împreună cu activul şi pasivul societăţii toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute, cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existente şi neachitate până la data prezentei hotărâri, atât cele evidenţiate, cât şi cele care vor apărea ca urmare a unor acţiuni de control", se menţionează în Monitorul Oficial. Totodată, Doru Aita s-a retras şi din calitatea de administrator al firmei.


Citește și:

Cum se simte Doru Aita
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii