Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:16 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dramă într-o familie din Argeș. O mamă a murit și fiul ei a suferit arsuri în urma incendiului ce le-a cuprins locuința

ro

29 Oct, 2023 21:00 1088 Marime text
foto: Pexels
În seara zilei de 29 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la producerea unui incendiu într-o gospodărie din localitatea Budeasa.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, care au constatat că cele sesizate se confirmă, transmite IPJ Argeș. 

În urma intervenției pentru stingerea incendiului, efectuată de pompierii argeșeni, în imobilul în cauză a fost descoperit trupul neînsuflețit al unei femei de 82 de ani.

De asemenea, un bărbat de 52 de ani, fiul femeii, a suferit arsuri pe față și membrele superioare, în încercarea de a stinge incendiul.

În cauză, urmează să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și ucidere din culpă, conform art. 255 și 192 din Codul Penal, urmând să fie efectuată autopsia medico-legală pentru stabilirea cauzei decesului, a mai punctat sursa citată. 

De asemenea, cercetările vor fi preluate de polițistii Biroului Investigații Criminale Pitești, care vor continua verificările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.


Citește și:

Știri Constanța aziUPDATE. Incendiu auto în parcarea Lidl din zona ICIL! (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii