Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în Poliția Constanța. Un fost polițist s-a stins din viață. Ce mesaj a transmis colonelul Ion Ciucur

ro

13 Jul, 2018 09:45 2710 Marime text
Fostul șef al IPJ Constanța, colonelul Ion Ciucur a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de condoleanțe după ce unul dintre prietenii săi cei mai buni s-a stins din viață. 

Este vorba despre plt. Adj. Șef (r) Florea Ciucu care a decedat la vârsta de 79 de ani. 

Colonelul Ion Ciucur a declarat pentru ZIUA de Constanța că plt. Adj. Șef (r) Florea Ciucu a fost timp de mai mulți ani, atât înainte de Revoluția din 1989 cât și după șoferul șefilor Poliției Constanța. 

”A fost cel mai bun prieten al meu și confidentul meu. În urmă cu aproximativ 10 ani suferise un accident vascular cerebral și paralalizat pe partea dreaptă, dar era foarte optimist. Își dorea să fie pensionar tot atât cât a și muncit și mai avea cam 9 ani până să își îndeplinească dorința. În urmă cu un an și jumătate a publicat un volum de poezii intitulat ”De la inimă, la inimă“ de care era foarte mândru” - a declarat colonel Ion Ciucur pentru ZIUA ed Constanța. 

”Un Selfie pe o bancă în parc cu câteva zile în urmă. Să fi fost o premoniție? De ieri noapte colegul și unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, plt. Adj. Șef (r) Florea Ciucu ne-a părăsit. A preferat să meargă acolo unde nu este nici durere, nici întristare nici suspin. Sunt foarte trist. Adio prieten drag!
Condoleanțe familiei și putere să treacă peste acest moment greu.
Rog colegii să vină să-l petrecem pe ultimul drum. Corpul ne însuflețit este depus la casa mortuară de la CIMITIRUL MUNICIPAL „ETERNITY” de pe str. Baba Novac (Energia). Înmormântarea are loc sâmbătă 14. 07. 2018, la ora 10,30” - este mesajul transmis pe Facebook de Ion Ciucur. 

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii