Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în familia unui fost candidat la prezidențiale. „Noaptea trecută a murit mama mea...”

ro

27 Sep, 2022 21:09 2505 Marime text
Pia Paleologu. Sursă foto - Facebook.com/Theodor Paleologu
Doliu în familia fostului deputat Theodor Paleologu. Acesta a anunțat printr-un mesaj pe o rețea de socializare trecerea în neființă a mamei sale.


„Noaptea trecută a murit mama mea, pictorița și muzeografa Pia Paleologu. Am depus-o la biserica Silvestru, unde astă seară și mîine se va săvîrși slujba stîlpilor și se va citi din Psaltire. Tot la biserica Silvestru va avea loc, joi la ora 11, slujba de înmormîntare. La Bellu vom ajunge probabil în jur de ora 12:30”, a scris Theodor Paleologu pe pagina sa de Facebook. 

Theodor Paleologu a devenit în 2005 ambasador al României la Copenhaga, și ulterior la Reykjavík, dar a renunțat la diplomație pentru a candida la alegerile legislative din 2008 din România din partea PD-L. În urma acestui scrutin, a devenit deputat de București în Parlamentul României și ministru al culturii în Guvernul Emil Boc.

Pe 3 februarie 2014, Paleologu a anunțat că a demisionat din PD-L pentru a se alătura Partidului Mișcarea Populară. În 2019 a fost desemnat de către Partidul Mișcarea Populară drept candidat pentru Alegerile Prezidențiale, obținând 5,72 % din voturile exprimate în primul tur.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii