Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:45 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi ani de la ziua care a îndoliat redacția ZIUA de Constanța! Odihnește-te în pace, nea Andrei!

ro

20 Aug, 2023 09:00 1131 Marime text
 
Au trecut doi ani de când redactorul-șef al cotidianului ZIUA de Constanța, Emilian Andrei, ne-a părăsit. 

Doi ani au trecut de la dispariţia prematură a celui care mai bine de 20 de ani a fost redactor al ziarului, iar în ultimii 17 ani a fost redactor-şef. Emilian Andrei, cunoscut de toţi colegii şi foştii colegi ca nea Andrei, s-a stins din viaţă la data de 20 august 2021. 
 
17 ani a fost redactor șef la ZIUA de Constanța, iar în toată perioada aceea jurnaliștii au prins drag de condei prin dumnealui. Peste două decenii s-a dedicat ziarului nostru, prin care a construit o adevărată forță jurnalistică. Am rămas oameni, cu dor și cu un gând de tristețe astăzi. S-a stins la 69 de ani.
 
Mai devreme sau mai târziu, persoanele dragi din viața noastră ne părăsesc, dar este important să înțelegem că nu îi pierdem niciodată cât timp îi păstrăm în inima noastră, alături de amintirile pe care le avem împreună. Așa cum noi, colegii de la ZIUA de Constanța, îl vom păstra pe dragul nostru redactor-șef. 

Dorul doare.... și doare tare. Și ne doare pe fiecare dintre noi. Nu-l vom uita niciodată pe nea Andrei, care a fost parte din viață fiecărui om care a călcat pragul redacției ZIUA de Constanța. 

Nu vom uita lecțiile despre jurnalism, dar cu atâta mai puțin multele lecții de omenie pe care Emilian Andrei ni le-a oferit. Nea Andrei ne-a dat, în primul rând, lecția ambiției, a devotamentului, a implicării totale și a pasiunii pentru meseria de ziarist. 
 
O bucurie pe care cred că noi, cei ce am avut șansa de a lucra cu nea Andrei, avem datoria de a încerca să o luminăm pe mai departe, chiar dacă frigul ce ne înconjoară sufletele e acum mai ascuțit.
 
Odihneşte-te în pace, nea Andrei!!! Ai fost și vei rămâne unic! 
 
 Citește și: 

In memoriamEmilian Andrei ar fi împlinit astăzi 71 de ani. Ne e dor...și doare
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii