Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:23 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 6 februarie 2013

ro

06 Feb, 2013 12:07 2968 Marime text
cruce.jpgCu nemărginită durere în suflet, familia anunţă trecerea în nefiinţă a celei care a fost multiubita noastră mamă şi bunică, Babuşcă Gloria. Pentru cei care vor să-şi ia rămas bun, trupul neînsufleţit a fost depus la Catedrala Sfinţii Petru şi Pavel din Constanţa. Slujba de pomenire are loc joi, 7 februarie, ora 11.30, iar înmormântarea la ora 14.00, la Cimitirul din localitatea Albeşti. Dumnezeu s-o odihnească!

Colectivul SNC - Secţia Corp este alături de familia colegului lor Radu Aurel, trecut fulgerător în nefiinţă. Dumnezeu să-l odihnească!

Colegii din Serviciul Marketing al CN APM SA Constanţa sunt alături de d-na Bianca Radu în cel mai dureros moment, pricinuit de pierderea mult prea devreme a iubitei sale mame. Un gând pios de veşnică aducere aminte şi condoleanţe familiei îndurerate!

Suntem alături de prietenul nostru ing. Anghelina Dumitru şi îi transmitem sincere condoleanţe la suferinţa pricinuită de decesul soţiei. Dumnezeu să o odihnească în pace! Fam. Ana şi George Antochi.

Un gând de mângâiere, compasiune şi sincere condoleanţe! Sunt alături de colegul ing. Anghelina Dumitru în aceste clipe de grea încercare şi durere pricinuite de plecarea spre cele veşnice a soţiei. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică! Adelina Popescu.

Organizaţia Judeţeană a PP-DD Constanţa este alături de Ion Radu, secretarul executiv al partidului, în greaua suferinţă pricinuită de decesul soacrei sale. Dumnezeu să o odihnească în pace!

În aceste momente grele de tristeţe suntem alături de colegul nostru Ion Radu în greaua încercare pricinuită de decesul soacrei sale. Odihnească-se în pace! Organizaţia Municipală a PP-DD Constanţa.

DSVSA deplânge moarte acelei care a fost colega noastră, Didona Mariana. Dumnezeu s-o odihnească! Sincere condoleanţe familiei îndoliate!

Familia, rudele şi prietenii sunt alături de familia Olteanu în greaua încercare pricinuită de încetarea fulgerătoare din viaţă a celei care a fost Olteanu Georgeta. Înmormântarea va avea loc astăzi, la ora 13.00, la Cimitirul Anadalchioi. Sincere condoleanţe familiei! Dumnezeu s-o odihnească!

Suntem alături de colegul nostru Dragomir Flavius cu gând de mângâiere şi compasiune pentru pierderea tatălui, Dragomir Mihai. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică, iar familiei putere şi mângâiere! Colegii de la CFR Marfă, Sucursala Muntenia-Dobrogea.

Cu adâncă durere în suflet, familia anunţă trecerea în eternitate a celui care a fost Mihai Dragomir. Trupul neînsufleţit este depus la Casa Albastră, iar cortegiul funerar va pleca astăzi, la ora 14.00, spre Cimitirul Municipal, unde va avea loc înmormântarea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii