Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:34 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 24 ianuarie 2013

ro

24 Jan, 2013 13:15 4085 Marime text

cruce.jpgO inimă a încetat să mai bată, un suflet nobil s-a ridicat la ceruri, lăsând în urmă durere şi lacrimi. Cu tristeţe în suflete, anunţăm încetarea din viaţă a soţului, tatălui şi bunicului Dima Gima, la vârsta de 58 de ani. Glasul şi privirea lui nu ne vor mai mângâia, dar amintirea sa rămâne veşnic în sufletele noastre. Înmormântarea va avea loc mâine, la ora 14.00, la Cimitirul Central. Soţia Tuca, fiii Nicola şi Coti, nora Raluca şi nepoţica Evelyne-Nicole.

S-a oprit o inimă mare, a dispărut un suflet bun. Cuvintele nu au sens în exprimarea durerii care ne-a cuprins acum, la despărţirea de bunul nostru cumnat şi unchi, Dima Gima. Dumnezeu să-i aşeze sufletul în loc de odihnă veşnică. Familia Nicea Nicu, Mirela şi Sorina.

Un suflet blând şi drag s-a dus în Împărăţia Domnului, departe de noi, dar mai aproape de El, lăsând în urmă lacrimi şi suferinţă. Cu adânca durere în suflete, ne luăm rămas bun de la cel care ne-a fost ginere, cumnat şi unchi, Dima Gima. Ne rugăm ca bunul Dumnezeu să-ţi odihnească sufletul. Nu te vom uita niciodată. Familia Nicea Steliana, Tănase şi Irini, nepoţii Anastasia şi Constantin.

Cu durere în suflet, familia Bîrca anunţă încetarea din viaţă a mamei şi bunicii ei, Zăuleţ Lucreţia. Slujba religioasă va avea loc în comuna Cogealac, înmormântarea la Cimitirul Central Constanţa, la ora 14.00. Dumnezeu să o odihnească!

Cu adâncă durere în suflet, anunţăm trecerea în nefiinţă a celui ce a fost Gima Dima, frate şi cumnat, vei rămâne veşnic în amintirea noastră. Fam. Gima Constantin (Coti) şi Pepa. Regrete eterne!

Vasilescu Constanţiu, comandor, cu tristeţe anunţ decesul soţiei, dr. Rodica Maria Vasilescu, după o grea suferinţă. Înmormântarea va avea loc loc astăzi, la ora 13.00, în Cimitirul Central.

Simona, Valentina şi Victoria Nedelcovici anunţă trecerea în nefiinţă a iubitei lor mătuşi şi cumnate, dr. Rodica Vasilescu. Linişte şi odihnă veşnică!

Sincere condoleanţe doamnei doctor Daniela Stănciulescu şi familiei pentru pierderea pricinuită de decesul tatălui. Cu regret, colectivul cabinet doctor Roman.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii