Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 19 februarie 2013

ro

19 Feb, 2013 11:33 1803 Marime text
cruce.jpgConducerea şi angajaţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa deplâng, cu adâncă tristeţe, dispariţia colegului lor , comisar-şef Dănuţ Pisică, un om extraordinar şi un profesionist desăvârşit. Este o imensă pierdere pentru Poliţia constănţeană şi pentru toţi cei care l-au cunoscut. Suntem alături de familia îndurerată în aceste momente grele. Dumnezeu să-l odihnească!

Familia Stoian deplânge cu durere în suflet dispariţia celui ce a fost Pisică Dănuţ. Nu te vom uita niciodată, prieten drag! Sincere condoleanţe familiei!

Un suflet deosebit s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o durere imensă. Noi, familia Giurcă, ne luăm rămas bun de la Pisică Dănuţ, dar amintirea lui va rămâne veşnic în sufletele noastre. Sincere condoleanţe familiei!

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa îşi exprimă regretul enorm pentru trecerea în nefiinţă a comisarului-şef Dănuţ Pisică, adjunctul Poliţiei Municipiului Constanţa. Pentru contribuţia adusă ca poliţist, om al dreptăţii şi mentor, pentru promptitudinea, corectitudinea de care a dat dovadă, dar şi pentru sufletul imens, comisarul-şef Dănuţ Pisică va rămâne veşnic în amintirea noastră. Poliţia constănţeană va fi mai săracă fără poliţistul Dănuţ Pisică. Inspectoratul Judeţean Constanţa transmite sincere condoleanţe familiei!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii