Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:55 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 18 aprilie 2013

ro

18 Apr, 2013 11:52 2366 Marime text
Uniunea Armenilor, filiala Constanţa a aflat cu durere despre decesul conaţionalului Concegulian Ervant, membru stimat al comunităţii. Suntem alături de familia îndoliată! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Fără de veste, Dumnezeu a chemat la odihna cea veşnică sufletul nepreţuitului nostru prieten Gogu (Concegulian Ilie Ervant). Înmărmuriţi şi profund îndureraţi de această irecuperabilă pierdere suntem alături de familie şi de toţi cei care îi vor simţi lipsa din această lume. Veşnica lui pomenire, Tomiţă, Coca şi Alexandru Marinescu. Trupul neînsufleţit se află depus la Casa Albastră (parter). Înhumarea va avea loc la Cimitirul Central, astăzi, la ora 12.30. Telefon de contact: 0722.315.991.

Şantierul Naval Constanţa este profund îndurerat de trecerea în nefiinţă a inginerului navalist Ervant Concegulian. Va rămâne viu în memoria noastră prin probitatea profesională şi calităţile morale de care a dat dovadă în perioada lucrată în cadrul şantierului şi prin contribuţia sa la îmbunătăţirea activităţii de urmărire a construcţiilor de nave şi dezvoltarea Şantierului Naval Constanţa. În aceste momente triste suntem alături de familia îndurerată. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Rusu Gheorghe deplânge fulgerătoarea dispariţie a celui care a fost un deosebit prieten şi coleg de birou la SIF Transilvania SA Braşov - Reprezentanţa Constanţa (nea Gogu), Ervant Concegulian. Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească!

Profund regret pentru dispariţia fulgerătoare a omului cu suflet mare şi nespusă bunătate Ervant Ilie Concegulian. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Suntem alături de draga mea colegă Geta şi fiul lor Edi. Levinschi Maria.

Cu durere în suflet, ne despărţim de fostul coleg Ervant Ilie Concegulian. Un gând de mângâiere, compasiune şi sincere condoleanţe familiei. Colegii din cadrul SIF Transilvania SA Braşov.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii