Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:32 21 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Anunţuri 14 februarie 2013

ro

14 Feb, 2013 10:22 2270 Marime text
cruce.jpgO inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. Recunoştinţă veşnică scumpei noastre mame şi soţii, Pluma (Paula) Manole - 74 de ani! Mamă minunată, profesor model, un suflet mare. Corpul neînsufleţit va fi depus la Biserica Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril (Capela Militară) din Constanţa, începând de astăzi, ora 14.00. Slujba de înmormântare va avea loc mâine, ora 12.30, în acelaşi loc. În veci nemângâiaţi, soţul Gheorghe, fiii Iulian şi Eduard, nurorile şi nepoţii.

Colegii din Proiect SA Constanţa deplâng decesul fulgerător al domnului arhitect Ana Doru Claudius şi sunt alături de familia îndoliată. Sincere condoleanţe!

Familia Dragomir Petre din Ovidiu, cu copiii, regretă dispariţia din viaţă a nepoatei şi verişoarei lor, Ciurea Torica, şi este alături de familia greu încercată. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Colegii de la INCDM Grigore Antipa sunt alături de Vova Maximov în greaua încercare pricinuită de trecerea în nefiinţă a celei care i-a fost mamă. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Ti-a placut articolul?

Comentarii