Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri, 08 august 2016

ro

08 Aug, 2016 10:36 2495 Marime text
Conducerea Camerei de Comerţ Constanţa transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate a celui care a fost dr. VIRGIL COMAN, plecat mult prea devreme dintre noi! Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace!
 
Colectivul de la Serviciul Judeţean al Arhivelor Naţionale Constanţa îşi exprimă regretul profund pentru dispariţia fulgerătoare a celui care a fost dr. VIRGIL COMAN, director SJANCT, şi este alături de familia îndoliată. Regrete eterne! Colectivul SJANCT.
 
Profund regret la trecerea spre cele veşnice, la numai 43 de ani, a celui ce a fost un om deosebit, dr. VIRGIL COMAN, director SJANCT. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Membrii Forumului Democrat al Germanilor din Constanţa.
 
Prea bun pentru aceste timpuri, prea onest pentru aceste vremuri, prea devreme şi prea grăbit, VIRGIL COMAN s-a contopit cu veşnicia! Un caracter aparte, un om rar şi deosebit, un prieten cu adevărat, altruist, mereu disponibil pentru toţi, trăitor prin cultură, aparţinând prin fapte şi cu sufletul CONSTANŢEI, VIRGIL ne lasă pentru DOMNUL, în uimire şi consternare. De azi, devine amintire în ramă şi în minţile noastre! DUMNEZEU SĂ ÎL IERTE şi să-i aşeze sufletul minunat în grădina SA cu oameni rari.
Te voi purta de-a pururi în gând şi în suflet, Virgil!
Octavian Dumitru UNC
 
Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor  T. Burada“ aduce un pios omagiu celui care a fost VIRGIL COMAN, ŞEFUL SERVICIULUI JUDEŢEAN CONSTANŢA AL ARHIVELOR NAŢIONALE. Ne exprimăm profundul regret la dispariţia atât de prematură a bunului nostru prieten. Un profesionist, un om de valoare, un caracter deosebit, un prieten care ne-a fost alături ori de câte ori i-am solicitat sprijinul! Virgil Coman ne-a lăsat mai săraci, dar cu speranţa că de acolo, de Sus, ne va veghea şi pe viitor în demersurile noastre de promovare a Dobrogei! Dumnezeu să te odihnească în pace, Virgil Coman! Transmitem pe această cale sincere condoleanţe familiei greu încercate! Doina Voivozeanu, Directorul Centrului Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada“
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii