Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:22 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce jucării așteaptă copiii de la Moș Crăciun în 2013

ro

14 Nov, 2013 15:22 4453 Marime text
   Dacă ești părinte, se apropie perioada aceea a anului când obligatoriu o să primești o scrisoare adresată lui Moș Crăciun. Ca să nu fii surprins de conținutul ei, îți prezentăm o listă a celor mai solicitate cadouri pentru acest an, care te va ajuta să-ți faci o idee clară despre actualele tendințe în materie de cadouri pentru copii. Lista conține atât jucării deja clasice, cât și unele noi, dar deja foarte mult apreciate de către copii.
Prețurile variază în funcție de magazinul de la care alegi să le cumperi.

Lego City- Paza de Coastă (vârsta recomandată 5+)

   De-a lungul anilor, Lego a fost mereu printre preferințele micuților.  Acest set include șase mini figurine, inclusiv un pilot, și un salvator. De asemenea conține două tunuri de apă, un submarin, o lotcă și un far.

Setul pentru medici McStuffins (vârsta recomandată 3+)

Acest set pentru viitorii medici conține un termometru, o seringă, stetoscop, tensiometru și manșetă pentru bandaj.

Prințesa zburătoare Flutterbye (vârsta recomandată 5+)

Este o zână care va zbura ghidată de mâna copilului.Funcționează cu  șase baterii.


Boom Furby (vârsta recomandata 6+)

Combinând vechile jucări moi cu noile tehnologii,  aceasta poate răspunde, îșii amintește numele pe care il dai, își  schimbă  personalitatea în funcție de modul cum îl tratezi.

Vtech InnoTab 3S (vârsta recomandată 3+)

Comprimat pentru copii, cu un ecran tactil de 13cm , dispune de cameră foto și cameră video și  browser-ul de internet. Se comercializează în două culori albastru și roz.

LeapFrog LeapPad Ultra (vârsta  recomandată 4+)

Mare de18cm , se poate  scrie, desena, face fotografii și clipuri video. Poate fi folosit și pentru jocuri, se pot citi cărți electronice și chiar folosi internetul alimentat de un browser sigur. Se comercializează în două culori: roz sau verde .

Monopoly Empire (vârsta recomandată 7+)

Jocul rapid al tranzactiilor. Jucătorii își construiesc  imperiul cumpărând cele mai faimoase branduri din lume. Poți cumpăra, vinde și prelua  branduri cu cartonașele Empire. Primul care ajunge în vârf câștigă!
Jocul contine: tabla de joc, 4 turnuri, 6 pioni, 30 panouri publicitare cu branduri, 6 panouri pentru sediu, 14 cartonașe Sansa, 14 cartonașe Empire, pachet de bani, 2 zaruri și ghidul jocului.

Păpușile Monster High (vâsta recomandată 6+)

Păpușile au un design unic al corpului, cu ținute extravagante  și accesorii interesante. Acestea se comercializează în mai multe modele.

Nerf N-Strike Elite Rapidstrike (vârsta recomandată 8+)

Blaster de mare putere cu 10 discuri, pentru o ţintire la distanţă. Blasterul se poate modifica, având curea detaşabilă pentru umăr şi şină tactică pentru diferite accesorii, în funcţie de misiunea pe care vrea să o  îndeplinească copilul tău.

Setul RoboFish (vârsta recomandată 3+)

Pești de diferite culori, coada cărora se activează atunci când intră în apă. Bolul  vine cu un pește, dar aceștia pot fi achiziționați și separat. Setul poate fi completat cu balenă și delfin.

Cățelușul robot Teksta (vârsta recomandată 5+)

Cațelul răspunde la vocea copilului, la  gesturi, lumini și sunete și are mai mult de 100 de gesturi fizice și interactive, inclusiv se rostogolește. Este disponibil în două variante: roz și albastru.

Ti-a placut articolul?

Comentarii