Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:16 23 01 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

5 alimente ultra-energizante

ro

17 Jun, 2013 08:47 1053 Marime text
Sunt alimente pe care gastronomia, dar si medicina traditionala asiatica le tine la mare pret. Pentru ca au capacitatea de a regenera organismul si de a-i reda vigoarea.

Sucul de morcovi

In medicina traditionala chineza, radacinile si tuberculii, de natura neutra si cu savoare blânda, stimuleaza functiile digestive si productia de energie. Morcovul se numara printre legumele benefice din aceasta categorie: contine caroten, bun pentru piele si pentru vedere. Pentru a-i folosi la maximum proprietatile energizante, consuma-l sub forma de suc indulcit cu miere.

    Cocktail de morcovi, miere si portocale

    Nuca, "pilula" de sanatate

    Trei motive pentru a mânca mai mult pere

    Prepara-ti singura mierea de albine cu catina!

Articol preluat: mami.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii