Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:28 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiaţi că...? Whitney Houston ar fi împlinit, astăzi, 52 de ani (video)

ro

09 Aug, 2015 00:00 2827 Marime text


Whitney Houston, artista a cărei voce specială a încoronat-o drept regina muzicii pop, ar fi împlinit, astăzi, vârsta de 52 de ani.
 
În februarie 2012, artista a fost găsită moartă în baia camerei hotelului Beverly Hilton, unde era cazată. Rapoartele toxicologice ulterioare au arătat că Whitney s-a înecat accidental în cadă, din cauza efectelor consumului de cocaină. Raportul medical a menţionat şi problemele cardiace cu care se confrunta artista.
 
Apreciată pentru filmul „The Bodyguard", unde a interpretat un rol excepţional, Whitney Houston s-a bucurat de o carieră de succes, fiind singurul artist care a lansat şapte albume consecutive premiate cu discuri de platină, surclasând chiar şi legendara trupă Beatles.
 
De la debutul său din anul 1985, Whitney Houston a vândut peste 170 de milioane de discuri în întreaga lume. Cu peste 400 de trofee obţinute, printre acestea numărându-se şase premii Grammy şi două Emmy-uri, Whitney Houston a fost numită în Cartea Recordurilor „cea mai premiată artistă din istorie”. Printre cele mai îndrăgite melodii ale cântăreţei se numără „I will always love you”, „One moment in Time”, „I wanna Dance with Somebody”.
 
Şi fiica lui Whitney Houston, Bobbi Kristina, a avut un sfârşit tragic: a murit la vârsta de 22 de ani, în centrul de îngrijire din Atlanta, după aproape șapte luni de spitalizare.
 
Sursa foto: www.fameimages.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii