Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:32 07 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știați că….o celebră cântăreață s-a născut la această dată?

ro

23 Jan, 2021 00:00 356 Marime text
  • Oceana a apărut ca oaspete muzical la Greek X Factor și a cântat la unele dintre cele mai mari festivaluri din Europa.
  • A luat lecții de balet, iar la 5 ani a primit primul său rol într-un film regizat de Lars Becker.


Oceana (n. 23 ianuarie 1982, Berlin, Germania) este o cântăreață germană de muzică soul, reggae, hip hop și funk, care a devenit cunoscută în Europa datorită discului single „Cry, Cry”. Albumul său de debut, intitulat Love Supply, a fost lansat la data de 1 ianuarie 2009 prin intermediul casei de înregistrări Ministry of Sound. Mama ei este un designer de haute-couture german, iar tatăl este de profesie muzician, fiind originar din Martinica, scrie Wikipedia.org.


A luat lecții de balet, iar la 5 ani a primit primul său rol într-un film regizat de Lars Becker. Ca adolescentă, a câștigat o bursă de muzică. A primit lecții de canto de la Etta Scollo.


În martie 2010, ea a apărut în versiunea poloneză a Dancing with the Stars, dar s-a retras, deoarece se afla într-o stare avansată de sarcină și a terminat pe locul 6. În mai 2010, ea a găzduit emisiunea TV Arte Lounge, care a fost difuzată pe aclamatul canal european Arte.


De asemenea, a apărut ca oaspete muzical la Greek X Factor și a cântat la unele dintre cele mai mari festivaluri din Europa. În turneul ei pentru Love Supply, a susținut festivaluri precum Rock En Seine în Franța și Festivalul Internațional al Cântecului Sopot din Polonia. De-a lungul carierei sale, a susținut muzicieni precum Lionel Richie, Raphael Saadiq și Annie Lennox.


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii