Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știați că…? La această dată s-a născut cântăreața Natalia Oreiro

ro

19 May, 2021 00:00 1415 Marime text
  • Natalia Oreiro a fost inclusă de revista Esquire în lista celor mai frumoase femei în viață „The Sexiest Woman Alive Atlas“.

Natalia Marisa Oreiro Iglesias (n. 19 mai 1977, în Montevideo, Uruguay) este o cântăreață, compozitoare, actriță și fotomodel Uruguayan de origine galiciană, care s-a dezvoltat și a petrecut cea mai mare parte a carierei sale în Argentina. Ea și-a început cariera în telenovele, iar din 2008 s-a reprofilat și joacă în filme. În 2012, La Nación a numit-o regina telenovelelor.

A fost inclusă de revista Esquire în lista celor mai frumoase femei în viață „The Sexiest Woman Alive Atlas“.

Pe 1 iunie 2002, ea a lansat al treilea său album Turmalina, sub labelul BMG Ariola Argentina. Turmalina a fost produs de Kike Santander și este o combinație de ritmuri ca rock, pop și un fel de sunet reminiscent din anii 1970-80, scrie wikipedia.org.

Pe acest album, Oreiro a scris și a compus piesele „Alas de libertad“ și „Mar“, dar a contribuit și la versurile piesei „Cayendo“, „Que digan lo que queran“ , care este de fapt, și primul single de pe „Turmalina“. Cântecul oficial al Uruguayului la Campionatul Mondial de Fotbal 2002, „Pasion Celeste“ a fost înregistrat cu Fredy Bessio.

„Cuesta arriba, cuesta abajo“ a fost melodia de început a telenovelei Kachorra. Kachorra s-a terminat cu un rating sub 20 de puncte în Argentina.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii