Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiaţi că...? Astăzi, unul dintre cei mai iubiţi artişti români...

ro

18 Oct, 2014 09:51 2565 Marime text
Fiul celebrului actor român Ştefan Bănică şi al jurnalistei Sanda, Ştefan Bănică Jr. împlineşte, astăzi, vârsta de 47 de ani.
Este cântăreţ, actor de film şi teatru, dar şi prezentator. Cariera sa muzicală a început în anul 1992, când a înregistrat albumul „Un actor, un rock’n’roll”. Dintre cele mai cunoscute melodii ale artistului amintim „Iubeşte-o sincer”, „Te iubesc, femeie”, „Găseşte-mi loc în inima ta”, „Încă o zi”, „Veta”.
A interpretat primul rol în serialul „Eroii nu au vârstă”, în regia lui Mihai Constantinescu. Urmează „Liceeni”, unde a interpretat rolul unui licean romantic şi rebel, Mihai.
În anul 2004, a fost distins cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Categoria D – „Arta Spectacolului”, „în semn de apreciere a întregii activităţi şi pentru dăruirea şi talentul interpretativ pus în slujba artei scenice şi a spectacolului”.
În ceea ce priveşte viaţa personală, între anii 1994 şi 1999, a fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu. Camelia Constantinescu, cu care nu a fost căsătorit, a fost cea care i-a dăruit priml copil, Radu Ştefan. În anul 2006, s-a căsătorit cu Andreea Marin, cu care are o fetiţă, Ana Violeta. După şapte ani de căsătorie, cei doi au divorţat. În prezent, se află într-o relaţie cu cântăreaţa Lavinia Pârva şi face parte din juriul emisiunii „X Factor”.
 
Sursa foto: www.metropotam.ro                                    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii