Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:14 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiaţi că...? Astăzi, cea mai în vogă actriţă din România, care a jucat alături de Jennifer Lawrence şi Bradley Cooper...

ro

26 Jun, 2015 10:29 1608 Marime text
O stea a tinerei generaţii de actori, Ana Ularu îşi sărbătoreşte ziua de naştere pe 26 iunie. Actriţa împlineşte, astăzi, 30 de ani.
 
În decursul carierei, a jucat în peste 30 de filme, fiind distinsă pentru talentul ei cu numeroase premii. În acest sens, amintim trofeul Boccalino, premiul criticii elveţiene pentru cea mai bună actriţă, la Festivalul Internaţional de Film de la Locarno, pentru rolul din „Periferic".
 
Actriţa Ana Ularu a avut unul din rolurile principale în filmul „Italiencele" (2004), de Napoleon Helmis. De asemenea, a mai jucat în scurtmetrajul „Turkey Girl", de Cristian Mungiu, în „Hârtia va fi albastră", de Radu Muntean, în „Tinereţe fără tinereţe", al lui Francis Ford Coppola, dar şi în „Sunt o babă comunistă", de Stere Gulea, şi „O vară foarte instabilă", de Anca Damian.
 
Ana Ularu a fost selectată pentru a interpreta un rol în lungmetrajul „Serena", al danezei Susanne Bier, unde joacă alături de actorii Jennifer Lawrence şi Bradley Cooper, despre care tânăra actriţă a declarat că au fost extraordinari şi generoşi în timpul filmărilor.
 
Credit foto: David Muntean
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii