Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiaţi că...? Andreea Marin îşi sărbătoreşte, astăzi, ziua de naştere

ro

22 Dec, 2014 12:59 3369 Marime text
Astăzi, Andreea Marin, supranumită „Zâna Surprizelor", îşi sărbătoreşte ziua de naştere. Vedeta împlinește 40 de ani. „La 40 de ani, mă simt ca la 20. Ceea ce vă doresc din toată inima şi vouă!!!! Preţuiţi viaţa!”, a scris Andreea Marin pe contul personal de Facebook.
Originară din Roman, Andreea Marin, cu o vastă experienţă în televiziune, se numără printre cele mai cunoscute şi îndrăgite moderatoare tv din România. Este cunoscută mai ales pentru realizarea şi prezentarea emisiunii „Surprize, Surprize". Realizările profesionale ale vedetei implică domenii variate: a prezentat festivaluri şi spectacole, printre care Eurovision, UNICEF, Cerbul de Aur, Mamaia, a fost purtător de cuvânt pentru diferite branduri importante, a realizat documentare, implicându-se şi în numeroase campanii umanitare.
În ceea ce priveşte viaţa personală, a fost căsătorită cu Ştefan Bănică Jr. şi, în 2007, a născut-o pe Violeta. Inspirată de fetiţa ei, a lansat, împreună cu creatoarea de modă Irina Schrotter, o linie vestimentară pentru bebeluşi. În prezent, este căsătorită cu medicul turc Tuncay Ozturk.

Sursa foto: www.realitatea.net


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii