Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiaţi că...? Într-o zi de 9 martie, s-a stins din viaţă Laura Stoica (video)

ro

09 Mar, 2015 11:35 5061 Marime text
La data de 9 martie 2006, Laura Stoica şi logodnicul ei, bateristul Cristian Mărgescu, şi-au pierdut viaţa într-un tragic accident de circulaţie. Şoferul unei Dacii Papuc a intrat cu viteză pe contrasens şi a izbit violent autoturismul în care se aflau cântăreaţa şi logodnicul ei. Laura Stoica a murit pe loc. Artista se întoarcea la Bucureşti de la un concert.
 
Publicul din România a îndrăgit-o încă de la debutul în lumea muzicală, în cadrul Festivalului de la Mamaia, vocea ei cucerind iubitorii de muzică pop-rock. Laura Stoica a absolvit cursurile de canto clasic, la Şcoala Populară de Artă din Târgovişte. În 2000, a absolvit Facultatea de Teatru, secţia Arte, din cadrul Universităţii Ecologice din Bucureşti.

Talentul, personalitatea puternică, dar şi frumuseţea au transformat-o în una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. În anii 1992, 1997, 2003 şi 2005, a participat la Festivalul Internaţional „Cerbul de Aur” de la Braşov. Primul album din cariera muzicală, „Focul”, a fost lansat în 1994. Trei ani mai târziu, a lansat albumul „Nici o stea”. Dintre melodiile cântăreţei, amintim „Un actor grăbit”, „Mai frumoasă”, „Focul”, „Vreau să am steaua mea”.
 
Sursa foto: stirile.rol.ro


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii