Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:16 20 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiaţi că...? Astăzi, actorul american Chuck Norris împlineşte 75 de ani

ro

10 Mar, 2015 00:00 1837 Marime text
Astăzi, Chuck Norris, personajul principal al serialului televizat „Walker, poliţist texan”, împlineşte 75 de ani. Actorul s-a născut pe 10 martie 1940, în Oklahoma, SUA.
 
Carlos Ray Norris, pe numele lui adevărat, după ce a servit în Forțele Aeriene ale Statelor Unite ale Americii, a devenit expert în arte marțiale. Astfel, a fondat propria școală, numită Chun Kuk Do. Când avea 34 de ani, înfiinţase deja 32 de şcoli de karate.
 
În 1968, Chuck Norris a devenit Campion Mondial la Karate, la categoria mijlocie, păstrându-şi titlul până la retragere, în 1974. În toată cariera sa, a pierdut doar zece lupte, iar acestea au avut loc când era începător. Chuck Norris a inventat propriul stil de luptă, intitulat „Chun Kuk Do”, care, tradus în limba engleză, înseamnă „Universal Way”.
 
A jucat în numeroase filme de acțiune, precum „Way of the Dragon”, în care a apărut alături de Bruce Lee. Acesta este singurul film în care personajul interpretat de Norris moare. În celelalte pelicule, dintre care amintim „An Eye for an Eye” şi „Missing in Action”, actorul ucide tot ce îi apare în cale.Rolul din „Walker, poliţist texan” l-a jucat între anii 1993 şi 2001.
 
În prezent, Chuck Norris scrie cărţi despre importanţa exerciţiilor fizice, dar şi despre creştinism.
 
Actorul a devenit subiect de glumă în toată lumea, din cauza rolului din serialul „Walker, poliţist texan”. Iată cele mai amuzante glume făcute de-a lungul timpului:
 
Chuck Norris s-a uitat o dată la soare timp de zece ore. Şi soarele a clipit primul.
 
Chuck Norris era pe moarte. Şi moartea i-a zis să se dea jos.
 
Chuck Norris a înghiţit un borcan de somnifere. L-au făcut să clipească.
 
Chuck Norris donează regulat sânge la Crucea Roşie, dar niciodată al lui.
 
Tu trăieşti pentru că te-a lăsat Chuck Norris în viaţă.
 
Chuck Norris s-a bătut cu Superman. Nu se ştie cine a câştigat, dar pierzătorul a trebuit să poarte chiloţii pe deasupra pantalonilor.
 
Chuck Norris a luat zece pe linie la examene doar pentru că a răspuns „Chuck Norris” la toate întrebările.
 
Sursa foto: gadgetadda.com
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii