Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O altfel de soluţie Sucul-minune care se luptă cu infecţia urinară

ro

09 Jun, 2015 00:40 1471 Marime text
Infecţia urinară este una dintre cele mai comune probleme de sănătate. Senzaţia frecventă de urinare, arsurile sau usturimile, durerile abdominale, toate aceste simptome ar putea indica o infecţie urinară, afecţiune cauzată de bacteria E. coli.

În astfel de cazuri, este foarte important să mergeţi la medic, pentru că netratată, boala se poate complica. Toată lumea știe că există tratament medicamentos pentru această afecțiune, însă nu trebuie ignorat că, pe lângă pastile, există şi metode naturiste care vă ajută să o trataţi. De obicei, antibioticele vă ajută să scăpaţi de bacteria care cauzează infecţia urinară, dar sunt şi câteva fructe şi legume care vă ajută să calmaţi durerea.
Astăzi, vă propunem un suc natural foarte eficient în tratarea infecției urinare. Ingredientele pentru prepararea lui sunt: ½ cană de merişoare, ½ lămâie fără coajă, două căni de pepene fără seminţe și o cană ½ de afine. Amestecați toate ingredientele în blender şi consumați sucul obţinut de trei ori pe zi. Merişoarele din acest suc cresc aciditatea urinei, făcând-o un mediu nepotrivit dezvoltării bacteriei E.coli. La fel de eficient este şi pepenele, care calmează simptomele infecţiei.

Nu trebui să uitați însă că există moduri în care puteți preveni apariţia infecţiei urinare, adoptând câteva obiceiuri zilnice. În primul rând, trebuie să beți foarte multă apă, să vă ștergeți din faţă în spate, să vă goliți vezica după fiecare contact sexual şi să nu folosiți produse care vă irită organele genitale. Sănătate!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii