Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:15 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sănătate Două remedii naturale pentru durerile articulare și picioarele umflate

ro

13 Jul, 2016 00:00 3084 Marime text
 

Durerile articulare şi umflarea picioarelor sunt probleme din ce în ce mai prezente la foarte multe persoane. În cele ce urmează, vă prezentăm două metode eficiente pentru calmarea durerilor articulare, şi anume: împachetările cu sare mare şi împachetările cu varză.  
 
Se recomandă împachetările cu sare şi ţinerea picioarelor întinse puţin deasupra nivelului corpului pentru rezultate mai bune şi mai rapide. Sarea mare reduce umflăturile şi îmbunătăţeşte circulaţia sângelui. Pentru soluţia de sare, răstoarnă într-un bol o cană de sare şi adaugă patru căni de apă fierbinte. Se amestecă foarte bine, apoi se înmoaie în ea câteva prosoape de bumbac cu care se înfăşoară zonele cu probleme. Ulterior, înfăşoară-te cu un strat de plastic şi cu încă un prosop uscat. După 10-15 minute, se îndepărtează.   
 
Cea de-a două metodă se referă la împachetarea cu varză. Deoarece frunzele de varză iau uşor forma corpului, este indicată îndepărtarea nervurilor groase din centrul frunzelor. Acestea se vor strivi prin lovirea cu un obiect dur, totul pentru a elibera zeama cu efecte benefice. Ulterior, se aplică frunzele pe piele şi se înfăşoară cu o folie de plastic. De obicei, sunt lăsate să acţioneze timp de 15-20 de minute.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii