Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sănătate Ceaiul de soc ajută la pierderea în greutate

ro

21 Dec, 2014 12:59 1945 Marime text
Socul este o plantă care poate preveni şi trata un număr mare de afecţiuni. Ceaiul de soc se prepară din florile de soc, care au efecte diuretice, laxative, antiinflamatorii, antivirale şi antiseptice. Datorită proprietăţilor sale, acest ceai este foarte eficient în detoxifierea organismului şi, implicit, în pierderea în greutate.
 
Ceaiul de soc, datorită proprietăţilor antilipidemice, reduce ţesutul adipos din corp şi accelerează arderile. Florile de soc conţin glicozide, taninuri, sapine, pectine, uleiuri esenţiale, vitamina C, săruri minerale, rutin, izocuercitin şi hiperozid. Compresele cu ceai de soc favorizează eliminarea celulitei, fiind indicat pentru tratarea gripei, răcelii, sinuzitelor, stărilor febrile şi a problemelor căilor respiratorii superioare.
 
În plus, acest ceai este eficient şi în tratarea bolilor degenerative, în activarea sistemului imunitar, tratarea infecţiilor urechii şi stimularea circulaţiei. Ceaiul de soc previne cancerul şi contribuie la ţinerea sub control a tumorilor benigne.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii